Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani a dispărut fără urmă în Timişoara. Familia a lansat un apel disperat: 'Aşteptăm ca Dumnezeu să facă un miracol' (Foto)

Rebeca Cocora, o tânără de 14 ani care învaţă la o şcoală din Timişoara, a dipărut fără urmă de joi, 12 aprilie. Familia a lansat un apel disperat.

Rebeca Cocora, o tânără de 14 ani care învaţă la o şcoală din Timişoara, a dipărut fără urmă de joi, 12 aprilie. Familia a lansat un apel disperat.

Adolescenta locuieşte alături de sora ei în Timişoara, însă ambele sunt din Caraş-Severin. Cele două fete şi-au petrecut sărbătorile de Paşte acasă, alături de părinţi.

Marţi dimineaţă, sora mai mare a Rebecăi s-a întors în Timişoara pentru a merge la muncă, iar adolescenta a ajuns în oraşul de pe Bega ieri dimineaţă.

Ieri ar fi trebuit să meargă la şcoală, însă a lipsita. Sora ei a fost înştiinţată de prieteni şi de colegii fetei că Rebeca lipseşte.

Pe acelaşi subiect

A mers acasă şi a descoperit că nu lipsesc haine, iar fata nu şi-a făcut bagaje.

Rebeca Cocora a disparut fara urma in Timisoara si a fost data in urmarire nationala

"Este o adolescenta din biserica Metanoia care ieri a plecat spre scoala si nu a ajuns la scoala, nimeni nu stie nimic, nici prietena ei de la scoala, telefonul e închis si sunt deja 24 h de cand nu se stie nimic de ea. 

Nu au fost certuri cu părinţii ca sa fie un motiv de razvratire, nu se stie sa aibe vreun prieten, nici bolnava! Cine are pe inima, hai sa ne unim in rugaciune ca Dumnezeu sa Faca un miracol, familia este la pământ", se arată într-o postare pe Facebook.

Familia adolescentei au precizat că dispariţia este ciudată pentru că Rebeca este o fată responsabilă şi serioasă şi nu a avut niciodată vreo abatere.

Poliţiştii au dat-o în urmărire pe fata de 14 ani şi au cerut ajutorul oamenilor.

Toţi cei care au văzut-o pe Rebeca sau au informaţii despre locul în care aceasta s-ar putea afla, sunt rugaţi să suna la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani a dispărut fără urmă în Timişoara. Familia a lansat un apel disperat: 'Aşteptăm ca Dumnezeu să facă un miracol' (Foto)