Antena Meniu Search
x

Recompensă substanţială pentru găsirea lui Patrocle, căţelul dispărut în Bucureşti. "Trăiesc un coșmar. Dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodată"

Au trecut 5 zile de când Patrocle a dispărut fără urmă în zona Titan, sectorul 3 al Capitalei. Căţelul de talie mică s-a pierdut duminică, 17 martie, la orele prânzului, după ce s-a speriat şi s-a smucit cu tot cu lesă din mâinile stăpânului său. Disperaţi să primească măcar o informaţie despre locul în care s-ar afla patrupedul, aceştia oferă recompense substanţiale. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.03.2024, 15:33

Patrocle este încă de negăsit, în ciuda mai multor informaţii cu privire la locurile în care ar fi fost văzut şi spre disperarea stăpânilor care nu-şi doresc decât ca micuţul suflet să se întoarcă acasă.

Totuşi, în ultimele zile, zeci de persoane i-au contactat şi le-au transmis informaţii eronate despre alţi căţei, îngreunând astfel căutările. Alexandra, cea care l-a salvat prima dată în Sălaj şi l-a ajutat să-şi găsească o casă şi nişte stăpâni iubitori, a postat un anunţ în care oferă mai multe recompense celor care o vor conduce spre găsirea micului căţel. 

"Ofer 500 lei recompensă pentru prima poză cu Patrocle.

Ofer 200 lei recompensa pentru poza cu hamul si lesa, la gunoi, in sant, rupte, oricum.

Ofer 1000 lei recompensa celui care sta lângă el pana ajungem, îl urmărește încet dacă încă se plimba, orice care ne duce la prinderea lui.

Le ofer impreuna si dacă același om îmi da si poza si sta lângă el. ( 1500 lei )

Primesc poza, îmi dati contul, transfer, nu întreb nimic.

Trăiesc un coșmar si dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodata.

Primesc mesaje e acolo, e acolo, el e. Doua mesaje in același timp, distanta de km intre cele doua locații. Nimeni nu face poze. E un joc, o farsa, un teatru?

O sa aflu vreodată adevarul?", a scris Alexandra Pleşca, în încercarea de a convinge mai multe persoane să se implice în căutarea lui Patrocle. 

Facebook

Patrocle, căţelul dispărut de 5 zile în zona Titan din Bucureşti

Cu inima strânsă de durere, aceştia îl caută pe Patrocle de 5 zile. Zeci de persoane şi-au luat din timpul lor şi au ieşit pe străzi să îl caute, să îl strige, cu speranţa că poate la un momentdat Patrocle, temător, îşi va arăta din nou ochii şi într-un final va da din coadă de bucuria regăsirii cu stăpânii lui. 

În tot acest timp au întâmpinat însă şi păreri negative sau piedici, ca şi când sufletul căţelului lor are o valoare mult prea mică pentru a putea fi luat în considerare ca fiinţă ce merită salvare, ca şi când el n-ar merita linişte şi căldură şi alinare. Ba mai mult, aceştia şi-au găsit inclusiv maşina vandalizată cu excremente, semn că unii nu au vreun gram de compasiune pentru tragedia pe care ei o trăiesc de la pierderea lui Patrocle. 

Facebook

"Devin eu irascibilă din cauza situației sau chiar asta e viața aici si, asta e, cu adevărat, Bucureștiul? “Orașul, ce oraș, aveti de gând sa spuneti orașul sau de fapt n-ati pierdut câinele dar vreți like-uri?” București, ‘tălStalin de oraș, București! Scrie in toate postările, poate fix in ultimele in care anunt ce mai știm despre el nu am mai scris, deja știu toți ca despre jungla din Bucuresti e vorba.

Dacă pot sa fac 100 de postari cu el in 3 zile doar ca sa țin la curent pe toată lumea despre el, puteți si sa citiți 2-3 postari, nu? Va blocați la una si va isterizati. La o postare, o doamna a lăsat 4 comentarii cu aceeași întrebare: orașul?

S-a dus la alta postare, 3 comentarii: ce oraș? Dar a trecut pe lângă cele in care eram etichetata si unde oamenii scriau mare BUCUREȘTI.

Scriu zona: Mega Image Cernauti - Hercesa. “Ce zona, aloooo, zona”

La poza cu afișul pus pe stâlp: “Puneți afișe cu el”

Am lăsat tricoul stăpânului, ca sa simta mirosul. “Lăsați ceva sa simta mirosul”

Am scris sa a fost văzut la mașina si ca Teo, stăpânul lui, a rămas la mașina. “Sa rămână cineva la mașina”

Am sunat la ASPA, duminica nu au luat câini, dar sa revenim azi, marți, cu un apel pentru a afla ce câini au capturat luni. “V-ati gândit sa sunați la ASPA?”

Am început căutările cu cei 4 câini ai nostri. “Oare nu puteți duce si câinii vostri sa-l caute?”

S-a pierdut cu hamul si lesa pe el. “Pai dacă sunteți prosti si plimbați câinii fără ham si lesa”

E ora 05:30, îl căutam. “Ieșiți dimineața sa-l cautati”

E ora 23:45, îl căutam. “Noaptea, noaptea aveți șanse sa-l gasiti, pe la miezul nopții, nu acum”

Scriu ca a fost văzut aseară. “Sigur l-a furat cineva si nu-l mai da inapoi”

S-a pierdut duminica, 17 martie, 12:30. “L-am văzut sâmbătă la un cerșetor in Vitan, mergeți acolo”

Nu sunt din București, e cel mai urat oraș din lume ( pentru mine, strict părerea mea, nu dati cu pietre si cu roșii ) si ultimul in care mi-as fi dorit sa fiu. Despre oameni nu scriu nimic, fiind oarecum salvați de ceilalți rari si faini pe care i-am cunoscut, dar in mare parte, nu pot nici sa-i înțeleg si n-am cum sa accept ca sunt tot oameni. Nu le putem spune altfel, fiinte care umbla, nu știu, dar oameni?

Dacă ar fi 100.000€ pe jos in București, in loc sa ii iau si sa ma stabilesc aici, ii las acolo, fug si aleg sa plătesc chirie in Cluj. E peste capacitatea mea de a înțelege. Ne-am găsit duba mânjită cu caca de câine. Pe oglinzi. Primul care este un om de c*cat e fix ăla care a murdărit duba. Prima data te-ai mânjit tu, apoi mașina.

De ce? Ca urcam si coboram cu câte 4 câini din ea? Ca are numere de Sălaj? Nu pot sa-mi imaginez motivul pentru care eu sau alt om, ne-am apleca sa luam un c*cat sa sa-l întindem pe o mașina. Sunt redusă mintal, nu știu cum, habar n-am.

Florăresele, majoritatea, ( am scris majoritatea, nu ma răstigniți ) ființe umblătoare si alea. Ne văd ca lipim afișe. “Ce ce, ce e acolo?”

S-a pierdut un câine. “Eee, mare belea cu câinele, ce sa spun, va plictisiți”

Si nu le zic nimic, din bun simt si ca ma aflu aici pentru alt scop. Se distribuie postarea într-un grup “ești din sectorul 2 dacă”

Comentariu: faceți-va grup pentru potăile voastre ca pe noi ne deranjează, ducem o viața grea si voua va arde de găsit câini”. Deci in grupul ăla postați borduri peste borduri, da? Si aia de la semafor ce-s frați cu toți, “fratele meu” “fratele meu” peste tot.

Dacă scriu Mega Image Cernauti sau Str Pescărușului, Papagalului si ce străzi mai sunt, înseamnă ca asta mi s-a spus, strada aia scria ca este si atât. Degeaba ma certați ca nu știu unde e intersecția cu Stalin. Păcat de oamenii faini si de bucureștenii aia care, obligati săracii, accepta ca l-au pierdut si îl conduc “fratele meu” si florăresele de la semafoare", a scris Alexandra pe Facebook.

Facebook

Unde a fost văzut Patrocle ultima oară

Potrivit stăpânilor, căţelul este căutat în special în zonele în care era plimbat dimineaţa şi seara în lesă, dar aceştia spun că în prezent micuţul ar putea fi oriunde.

„Ultima dată, Patrocle a fost văzut în fața blocului unde stătea (Aleea Mozaicului 1) marți noapte la 1 dimineața. Las mai jos traseele pe care l-am plimbat de 3 ori / zi în ultimele 4 luni și jumătate. Le voi reface zilnic cu jucăriile favorite și mâncare la orele în care obișnuiam să ne plimbăm, doar- doar ne vom reîntâlni.

Traseul mai scurt: Aleea Mozaicului 1 - Str. Pictor Dimitrie Harlescu prin fața FarmaVet - Str. Macazului - Str. Soldat Marin Savu - Bd. Chișinau pe partea stângă cum vii de la Delfinului spre Diham - înapoi acasă. Pe aici ne plimbăm dimineața, între 7 - 7:30 / 7:45, și seara: 18:30 - 19:00 / 19:15.

Traseul mai lung: Aleea Mozaicului 1 - blocurile ANL (unde este și un parc de copii) - MEGA Image Cernauti - str. Baia de Arama printre blocurile Hercesa - din nou la MEGA - apoi pe Str. Carei ieșeam în Bd. Basarabia, ajungeam la spălătoria auto de lângă McDonald's și reveneam către intersecția Diham și apoi acasă pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de mers. Pe aici ne plimbam la prânz între 12:30 - 13:30 sau 13:00 - 14:00 și seara 18:30-19:00 / 19:15”, spune Ştefan, stăpânul lui.

Facebook

Cine îl vede este rugat însă să nu încerce să îl prindă pentru că se va speria şi va fugi, riscând să sară poate în faţa unei maşini. Potrivit stăpânilor, este recomandat să fie fotografiat şi să le fie trimisă poza pentru a confirma că este chiar el ( dat fiind faptul că în ultimele zile le-au fost trimise zeci de piste false care au îngreunat căutările) şi să fie urmărit pur şi simplu până ajung şi ei la faţa locului. Găsiţi în galeria foto informaţiile de contact ale stăpânului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Recompensă substanţială pentru găsirea lui Patrocle, căţelul dispărut în Bucureşti. "Trăiesc un coșmar. Dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodată"