Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat

Cetăţeanul român de origine ucraineană reţinut la Ruse în cadrul investigaţiei privind uciderea jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat.

de Redactia Observator

la 09.10.2018 , 22:05

Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova va fi eliberat. Poliţia îi verifică alibiul Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova va fi eliberat. Poliţia îi verifică alibiul - Facebook

Cetăţeanul român de origine ucraineană reţinut la Ruse în cadrul investigaţiei privind uciderea jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat.

Oficialii din IGPR spun că au discutat cu omologii din Bulgaria, care au afirmat că cetăţeanul român a fost dus la secţie pentru verificări în cadrul acestui dosar.

El a fost eliberat, nefiind stabilită vreo legătură cu crima.

Articolul continuă după reclamă

În acelaşi context, autorităţile bulgare au anunţat că au reţinut o persoană suspectă, care nu este cetăţean român. 

Pe acelaşi subiect

Românul a intrat în atenţia anchetatorilor din Ruse după ce, în ultimele zile, a fost observat de oameni în timp ce se plimba prin oraş, fără direcţie sau un scop anume.

Oamenii au sunat la Poliţie şi au reclamat comportamentul bizar al românului, iar drept urmare acesta a fost condus la audieri.

Deşi, iniţial, bărbatul a fost considerat suspect în cazul crimei de la Ruse, ulterior anchetatorii au anunţat că acesta nu are, momentan, nicio legătură cu oribila faptă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova a fost eliberat