Antena Meniu Search
x

Cine este românul arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova

Un cetăţean român, cu paşaport din Moldova, a fost arestat, în urmă cu puţin timp, pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova.

Un cetăţean român, cu paşaport din Moldova, a fost arestat, în urmă cu puţin timp, pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova.

Presa din Bulgaria dezvăluie că individul aflat în custodia poliţiei este un bărbat care locuieşte în apropierea locului unde a fost descoperit cadavrul tinerei jurnaliste.

Pescarii din Ruse spun zona respectivă este frecventată de foarte mulţi drogați sau persoane fără adăpost şi este posibil ca asasinatul femeii să nu aibă legătură cu profesia acesteia.

Pe acelaşi subiect

Românul suspectat de moartea jurnalistei Victoria Marinova va fi eliberat

La această oră, poliţia bulgară verifică ADN-ul suspectului pentru a stabili dacă acesta coincide cu probele prelevate de la locul crimei.

Până acum, ministerul bulgar de Interne a refuzat să facă comentarii în acest caz.

Reamintim că un român a fost arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Tânăra a fost torturată şi omorâtă pe malul Dunării.

Sâmbătă după-amiază, Victoria Marinova, de 30 ani, a fost bătută, violată și strangulată ziua în amiaza mare, în timp ce făcea jogging.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Cine este românul arestat pentru uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova