Antena Meniu Search
x

Avion Tarom cu peste 100 de români la bord, blocat peste 4 ore la Frankfurt, din cauza vremii nefavorabile

Zeci de români sunt blocaţi de cinci ore într-o aeronavă Tarom, pe aeroportul din Frankfurt.

Peste o sută de pasageri români, mai precis 108, au rămas blocați aproape cinci ore într-o aeronavă Tarom, pe aeroportul din Frankfurt. Avionul era programat să decoleze la ora 12:15.

Vremea nefavorabilă a perturbat traficul pe aeroportul din Frankfurt, iar cursa TAROM care avea la bord 108 români a fost, de asemenea, afectată.

Din primele informaţii, se pare că avionul nu poate pleca din cauza vremii. 

De asemenea, este afectată şi cursa Bucureşti - Frankfurt, care trebuia sa plece la 16.00.

Ulterior, compania TAROM a venit cu precizări, într-un comunicat:

Compania TAROM vă informează că zborul ROT 302 Frankfurt - Bucureşti, de astazi 03 decembrie 2017, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de pe Aeroportul International Frankfurt,  a decolat cu o intarziere de aproximativ  patru ore si jumatate.

Pasagerii au fost imbarcati in aeronava si s-a asteptat aprobarea autoritatilor aeroportuare pentru decolarea catre Aeroportul International Henri Coanda. 

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, pe Aeroportul International Frankfurt au fost  anulate 196 de zboruri, in cursul zilei de astazi, a transmis TAROM, în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Avion Tarom cu peste 100 de români la bord, blocat peste 4 ore la Frankfurt, din cauza vremii nefavorabile