Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii au trecut în 2018 cu Antena 1. Dan Negru a strâns în faţa televizoarelor peste trei milioane de telespectatori

Cele mai multe staruri au avut parte de un revelion de neuitat chiar aici la Antena1. Showul prezentat de Dan Negru, pentru al 18-lea an consecutiv.

de Redactia Observator

la 01.01.2018 , 21:53

Cele mai multe staruri au avut parte de un revelion de neuitat chiar aici la Antena1. Showul prezentat de Dan Negru, pentru al 18-lea an consecutiv, a strâns în faţa televizoarelor peste trei milioane de telespectatori.

În cea mai zgomotoasă noapte din an, dorinţele nu se pun în gând. Dan Negru a deschis şampania la miezul nopţii împreună cu prietenii Antenei 1. Şi alături de peste 3.200.000 de români, care au urmărit Revelionul Starurilor. Un succes pentru al 18-lea an consecutiv. Veştile bune l-au prins pe Negru de dimineaţă la Londra. 

Minutul de aur s-a înregistrat în 2017: la ora 12 fără 20 noaptea. Atunci când pe scenă a urcat Bestia. 

Vezi și

Cine nu l-a recunoscut după chip a încercat să-l recunoască după voce. Dar nimeni nu a ghicit cine se afla în spatele măştii. 

Pe acelaşi subiect

Rând pe rând, toate măştile au căzut. 

Suprizele de la Antena 1 au ţinut România cu sufletul la gură şi zâmbetul pe buze la cumpăna dintre ani. Vă mulţumim că aţi petrecut alături de noi! 

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2018, de la ora 23.40, a adunat în fața micilor ecrane 3.211.000 de romani din toata țara, Antena 1 înregistrând 18 puncte de rating și 35,8 cota de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.352.000  de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Românii au trecut în 2018 cu Antena 1. Dan Negru a strâns în faţa televizoarelor peste trei milioane de telespectatori