Antena Meniu Search
x

Cercetat pentru tentativă de omor cu premeditare, medicul Mihai Lucan face declaraţii halucinante despre acuzaţiile care i se aduc

Mihai Lucan a început anul cu un drum la poliţie, în dosarul în care este cercetat pentru delapidare.

Vezi și

Mihai Lucan a început anul cu un drum la poliţie, în dosarul în care este cercetat pentru delapidare. În ultimele ore din 2017, a aflat, însă, că este suspectat şi de tentativă de omor calificat cu premeditare, după ce ar fi greşit intenţionat transplantul unui pacient. Chirurgul se apără printr-o declaraţie şocantă: "Orice medic poate fi considerat criminal până la proba contrarie."

- Aţi tăiat artera renală a unui pacient...

- Fantastic. La fiecare transplant tai câte o arteră renală. Înseamnă că la fiecare transplant am făcut o tentativă de omor. Să mă anunţaţi când o să-l omor şi pe Papă, că în rest nu mai ştiu ce am mai făcut. 

Peste 75.000 de pacienţi au trecut prin mâna lui Mihai Lucan. Pentru unul, chirurgul e suspectat de tentativă de omor calificat. Premeditat.

Pe acelaşi subiect

- Doamnă, în cazul acesta, procurorul e Dumnezeu. Deci orice doctor e criminal până la proba contrarie! 

Procurorii DIICOT cercetează plângerile depuse de câţiva medici, care au lucrat cu renumitul chirurg. Aceştia l-au acuzat pe Lucan că a greşit intenţionat pregătirea unui rinichi pentru transplant, ca să se răzbune pe echipa care-l ameninţa cu denunţul la DNA. 

- Anchetatorii susţin că aţi făcut acest lucru intenţionat să vă sabotaţi un coleg.

- Anchetatorii nu au experienţă în domeniu.

Silviu Moga, managerul Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca: "În ultima perioadă, Mihai Lucan nu mai prepara grefele renale, lucrul acesta făcându-l unul din medicii specialişti ai Institutului." În ziua operaţiei, însă, Mihai Lucan a pregătit rinichiul, apoi l-a predat echipei care a continuat transplantul. Şi a părăsit Institutul. Silviu Moga, managerul Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca: "S-a produs o leziune, o lezare, a arterei renale, într-un loc greu accesibil, care putea să  pună în pericol viaţa pacientului." 

Mihai Suciu, medic specialist urolog: "Am reuşit să oprim această sângerare, însă am trecut prin momente dificile." Medicul Lucan are o replică incredibilă: "Ăsta era primul transplant făcut de acest doctor. S-a speriat, cred, în operaţie." 

Medicii Institutului de Urologie din Cluj au salvat atunci viaţa bărbatului operat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cercetat pentru tentativă de omor cu premeditare, medicul Mihai Lucan face declaraţii halucinante despre acuzaţiile care i se aduc