Antena Meniu Search
x

Un român, erou în Marea Britanie. Cristian Dumitrescu a scos din flăcări un bătrân cu dizabilităţi

Curajul românului devenit erou în Marea Britanie, după ce - în urmă cu un an - a salvat, dintr-un incendiu, un bătrân cu dizabilităţi a fost răsplătit de englezi.

de Redactia Observator

la 20.09.2019, 15:16

Vezi și

Curajul românului devenit erou în Marea Britanie, după ce - în urmă cu un an - a salvat, dintr-un incendiu, un bătrân cu dizabilităţi a fost răsplătit de englezi. Cristian Dumitrescu a primit o diplomă pentru recunoaşterea faptelor eroice, în cadrul unei ceremonii anuale a pompierilor din localitatea Devon, acolo unde a avut loc incendiul. Ieşeanul emoţionat a declarat că este mândru că, prin fapta lui, a făcut cinste României.

Pentru curajul său, românul Cristian Dumitrescu, care a trecut prin flăcări, în urmă cu un an, ca să salveze un britanic, după ce casa i-a luat foc, a fost premiat.

Bărbatul, de meserie taximetrist în Marea Britanie, a primit o diplomă pentru recunoşaterea meritelor în cadrul unei ceremonii a pompierilor din oraşul Devon, unde a avut loc incendiul.

Pompierii care au intervenit în aceea zi şi-au arătat recunoştinţa pentru că românul nu a stat pe gânduri când a văzut fumul ieşind din locuinţa bătrânului, care i-a fost client şi despre care ştia că nu se poate deplasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curajul de care a a dat dovadă Cristian l-a făcut erou în Anglia.

Cristian Dumitrescu a copilărit cu un alt erou al Angliei. Brutarul Florin Morariu, care a devenit celebru, după ce a lovit un terorist cu un coş de pâine în mijlocul atentatelor din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un român, erou în Marea Britanie. Cristian Dumitrescu a scos din flăcări un bătrân cu dizabilităţi