Antena Meniu Search
x

Video SAGA Festival, alternativa la UNTOLD pentru bucureşteni. 40 de mii de tineri au dansat până dimineaţa, neobosiţi

Explozie de culori, extaz şi libertate fără graniţe. Aşa s-ar putea descrie SAGA FESTIVAL, alternativa la UNTOLD pentru bucureşteni. Prima noapte de festival a fost magică, iar 40 de mii de tineri au dansat fără oprire până dimineaţa. 

de Alexandra Bucuroiu

la 11.09.2021, 09:38

Vezi și

Capitala a vibrat în ritm de muzică electronică azi-noapte. A fost prima noapte de SAGA FESTIVAL, iar entuziasmul a atins cote maxime! 40 de mii de tineri au dansat până dimineaţa, neobosiţi. 

Cum e atmosfera, cum te simţi?

Extraordinar! Nu mai pot!

Mulţi dintre ei şi-au văzut pentru prima dată artiştii preferaţi. Don Diablo a făcut un show electrizant, ce i-a ţinut pe toţi în priză. DJ Tiesto, deja un cunoscut pentru români, a încins şi mai mult atmosfera.

Pe acelaşi subiect

Pentru ce artist ai venit?

Păi în principiu pentru Salvatore Ganacci, dar nu a mai apărut, Clean Bandit, Fisher, Meduza. 

Spectacol cu drone pe cer

La Romaero n-a fost loc de plictiseală. Petrecăreţii au avut parte şi de un spectacol cu drone pe cer. 

E foarte mişto cu avioanele decorate, cu toate luminile şi muzica e bună!

Saga Festival se va încheia duminică. Un bilet pentru o zi costă 249 de lei, iar un abonament pentru trei zile 499 de lei. Pot participa doar cei vaccinaţi sau care prezintă la intrare un test PCR negativ sau antigen. Circulaţia pe aproape toate arterele din nordul Capitalei este blocată sau mult îngreunată din cauza restricţiilor de circulaţie impuse odată cu începerea festivalului. Bulevardul Aerogării, între str. Nicolae Caramfil şi şos. București – Ploieşti este închis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » SAGA Festival, alternativa la UNTOLD pentru bucureşteni. 40 de mii de tineri au dansat până dimineaţa, neobosiţi