Meniu
Search
x

Video SAGA Festival 2021 a paralizat traficul în nordul Capitalei. Bulevarde importante, la ieşirea din Bucureşti, închise

Nordul Capitalei a fost paralizat de primul festival de muzică electronică din Bucureşti. Mai multe străzi şi bulevarde au fost închise, iar şoferii au stat cu orele în trafic.

De Laurenţiu Rădulescu la 10.09.2021, 21:28
Vezi și

S-au format cozi de autoturisme pe toate străzile şi bulevardele importante din nordul Capitalei, după organizarea unui festival de muzică eletrconică.

Autorităţile au decis să închidă străzi şi bulevarde extrem de importante, precum Bulevardul Aerogării, Bulevardul Ficusului. A fost afectat inclusiv traficul pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, pentru că automat toţi şoferii care doreau să intre de pe Şos. Bucureşti-Ploieşti pe Bd. Aerogării au fost opriţi de poliţişti şi nu au putut face acest lucru.

Restricţiile vor dura până duminică noaptea. Festivalul era programat iniţial să se desfăşoare în Parcul Izvor.

Programul festivalului SAGA 2021

Pe acelaşi subiect

Vineri, 10 septembrie, la Romaero, a început SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din Bucureşti. Până duminică, 12 septembrie, festivalierii vor avea parte de o experienţă inedită, un concept unic în România, şi se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiţi artişti internaţionali şi locali.

Accesul în festival se va face vineri şi sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00. Pentru a evita aglomeraţia şi a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanţii care au peste 18 ani şi un abonament General Access îşi pot ridica în avans brăţările.

Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, şi brăţara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Care sunt regulile de acces la SAGA Festival 2021

Pentru a facilita întregul proces de verificare şi a obţine preţuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical.

Astfel, înainte de a primi brăţările de festival, participanţii vor trebui să: prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival) prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie.

Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore Preţurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 RON

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » SAGA Festival 2021 a paralizat traficul în nordul Capitalei. Bulevarde importante, la ieşirea din Bucureşti, închise