Antena Meniu Search
x

Video Zeci de mii de spectatori, din toate ţările lumii, se distrează pe cinste la ediţia din acest an a UNTOLD

Povestea UNTOLD a continuat aseară la Cluj-Napoca cu al doilea episod. Gheorghe Zamfir, supranumit şi regele naiului din România, i-a ţinut cu sufletul la gură pe oamenii veniţi pe Cluj Arena. De la miezul nopţii, responsabil cu buna-dispoziţie a fost celebrul DJ olandez Martin Garrix, care i-a făcut pe tineri să danseze şi să cânte până în zori de zi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.09.2021, 09:11

Vezi și
  • Subcarpaţi, The Script sau Danny Avila urcă, sâmbătă, pe scena principală de la UNTOLD.

O roată panoramică înaltă de zeci de metri, personaje desprinse din lumi fermecate şi atmosferă de festival. Astea i-au aşteptat şi aseară pe cei aproape 70 de mii de oameni care au mers la cea de-a doua zi de UNTOLD. Spectacolul nu a fost oferit doar pe scenă...

Cei veniţi pentru muzică nu au regretat niciun moment alegerea făcută. Pe toate cele opt scene au urcat cei mai mari artişti ai lumii. Seara a început cu momentul celor de la Vama.

Momentul care a făcut întreg stadionul să amuţească a fost cel al maestrului Gheorghe Zamfir, regele naiului. 

Subcarpaţi, The Script sau Danny Avila urcă, sâmbătă, pe scena principală de la UNTOLD

Pe acelaşi subiect

Anul acesta, la festival au venit petrecăreţi din toate colţurile lumii, pentru că UNTOLD a fost unul dintre puţinele festivaluri organizate în pandemie.

Punctul culminant al serii a fost atins la miezul nopţii când DJ-ul Martin Garix a trecut la platane.

Festivalul continuă şi astăzi, când pe scena principală vor urca Subcarpaţi, The Script, Dimitri Vegas & Like Mike sau Danny Avila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Entertainment » Zeci de mii de spectatori, din toate ţările lumii, se distrează pe cinste la ediţia din acest an a UNTOLD