Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu focuri de armă filmat în Râmnicu Vâlcea: un bărbat de 35 de ani, agresat de 3 persoane în plină stradă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost agresat de trei persoane în Râmnicu Vâlcea, moment în care a folosit o armă neletală și le-a provocat leziuni agresorilor. Poliția a deschis un dosar penal, patru persoane fiind, luni, audiate.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 18:21

Conflict în Râmnicu Vâlcea - Captură video YouTube

Imaginile în care bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost agresat și folosește arma neletală au apărut în spațiul public. Incidentul a avut loc duminică seara, după ora 21.30.

Scandal în stradă, în Râmnicu Vâlcea

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel la 112 că pe o stradă din municipiu a avut loc un scandal între mai multe persoane.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresat fizic de alte 3 persoane, moment în care acesta ar fi folosit o armă neletală provocându-le astfel leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale”, spun, luni, polițiștii vâlceni.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele patru persone au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând să fie luate măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Scandal cu focuri de armă filmat în Râmnicu Vâlcea: un bărbat de 35 de ani, agresat de 3 persoane în plină stradă