Antena Meniu Search
x

Video Scandalagiul din Galaţi care i-a umilit pe polițiștii de la Locală a ajuns la Psihiatrie împreună cu prietenul său

Un tânăr a lovit şi batjocorit minute în şir doi poliţişti locali. Cei care ar fi trebuit să îl imobilizeze pareau mai degrabă speriaţi. De altfel, individul a şi reuşit să fugă în primă instanţă.

de Andra Dolana

la 12.06.2021, 15:59

Vezi și

''Pe ce bază pui tu mâna pe mine? Ia mâna de pe mine!''

Agresiv şi cu mult tupeu, individul îi şicanează, înjură, împinge şi chiar îi loveşte pe agenţii care par depăşiţi de situaţie. Speriaţi, când bărbatul se repede la ei, poliţiştii se dau înapoi. Culmea, sunt protejaţi chiar de prietenul agresorului. 

''Dar voi de ce puneţi pe mine?

Filmaţi, filmaţi că mă opreşte degeaba!''

Pe acelaşi subiect

Doar că nu prea era degeaba. Scandalagiul, împreună cu nişte prieteni, agresase cu câteva minute înainte doi tineri. Unul dintre ei a sunat la 112 şi poliţiştii locali au fost trimişi să restabilească ordinea. Misiune eşuată. 

''Bam, bam, bam şi am plecat!''

Poliţiştii o iau la fugă după el. Cheamă şi întăriri. Un agent îşi pierde spray-ul în timpul urmăririi. Cei din jur se uită ca la spectacol şi se distrează copios. Până când tânărul agresiv e prins şi încătuşat. 

Bărbatul a ajuns în cele din urmă la Psihiatrie

Culmea, scandalagiul e recent întors din Belgia şi ar fi trebuit să fie în carantină. Aşa că a primit amendă contravenţională şi pentru că i-a agresat pe poliţişti şi pentru că nu a respectat carantina. Iar apoi a fost dus la spitalul de Psihiatrie. 

''Nu s-a nimic, domnu. A sărit unu la mine la bătaie şi eu am sărit la el. Şi cam asta este. 

Probleme cu poliţia aveţi?

Nu!

Aţi avut?

Am avut când eram mai mic.''

Şi prietenul lui a fost internat. 

''De ce sunteţi aici, la Poliţie? 

Datorită dumneavoastră, domnule!

Din ce cauză? Aşa degeaba aţi venit?

Eşti o zdreanţă de om şi nu ştii să respecţi cetăţeanul oraşului.''

Petrică Hahui, şeful Poliţiei Locale: Se desfăşoară cercetări pentru mai multe infracţiuni: lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii publice şi ultraj. 

Incidentul a avut loc la câteva sute de metri de răfuiala dintre interlopi, încheiată cu o crimă. Gălăţenii sunt speriaţi. 

''Te simţi în siguranţă?

Nu.''

''Cum să te simţi în siguranţă cu aşa ceva? Nu poţi să ieşi pe stradă. Aseară cineva a fost înjunghiat. Cum să ne mai păzească poliţia când se comportă aşa cu ei oamenii? N-au cum.

Keren Rosner, psiholog: Violența infractorilor a crescut foarte mult și se bazează pe imposibilitatea polițiștilor de a interveni un pic mai dur, un pic mai ferm, pentru că legea nu o permite.

Mai grav e că astfel de imagini îi descurajează pe oameni, care nici nu mai cer ajutor de la poliţie când ar avea nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scandalagiul din Galaţi care i-a umilit pe polițiștii de la Locală a ajuns la Psihiatrie împreună cu prietenul său