Meniu
Search
x

Video Polițiști de la Locală umiliți de un tânăr, în plină stradă, la Galați: "Pac, pac, pac și-am plecat!"

Un bărbat din Galați a fost reținut după ce a umilit doi polițiști de la Poliția Locală, într-o zonă comercială a orașului.

De Daniel Murărescu la 12.06.2021, 12:02
Vezi și
  • Incidentul vine în contextul în care, joi seara, interlopul Gabi "Ștef" a fost injunghiat în plină stradă și a decedat la spital
  • Tot joi, o femeie cu alcoolemie uriașă și fără permis de conducere a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini, pe o stradă din orașul Galați

Potrivit publicației locale Antidotul, totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 15.30, în cartierul Țiglina I. Un tânăr ar fi sunat la poliție după ce ar fi fost agresat de câțiva indivizi, lângă un bar, numai că intervenția inițială a agenților a fost una nu tocmai impresionantă. Polițiștii nu doar că nu au reușit să îl imobilizeze pe unul dintre agresori, ba chiar au părut că se tem. "Pe ce bază pui tu mâna pe mine. Ia mâna de pe mine!", i-a spus tânărul unui agent, înainte de a-i da peste mâini.

Polițiștii de la Locală s-au regrupat

În cele din urmă, polițiștii au decis că individul trebuie totuși reținut și au venit cu ajutoare. În primă fază agenții au luat cu asalt grădina unui bloc, însă și-au dat seama că nu se întâmplă nimic acolo și au schimbat sensul. Unul și-a scăpat spray-ul pe jos, în mijlocul unei intersecții, însă l-a recuperat rapid iar intervenția a continuat în forță. În cele din urmă, agresorul a fost prins chiar de către polițiștii pe care i-a umilit în fața barului.

Pe acelaşi subiect

"La solicitarea unui tânăr, agresat de mai mulți indivizi, polițiștii locali din cadrul Secției nr. 2, având sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă, au intervenit în cursul zilei de astăzi. La scurt timp, oamenii legii au reușit să îi identifice pe cei în cauză, iar pentru că indivizii erau agresivi au fost conduși pentru identificare la Secția 2 Poliție.

În acest caz polițiștii locali au aplicat un număr de patru sancțiuni contravenționale, în sumă de 8.000 de lei. Trei dintre sancțiuni au fost date pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 (“pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menținerea ori restabilirea ordinii publice” și „pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”), iar o altă sancțiune a fost aplicată pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Unul dintre cei în cauză, a încălcat regimul carantinei la domiciliu. 

Din cauza comportamentului agresiv, două persoane au fost internate la Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna”. Pentru continuarea cercetărilor, cazul a fost preluat de organele competente", a precizat Aurelia Bogatu Matei, purtător de cuvânt Poliția Locală Galați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Polițiști de la Locală umiliți de un tânăr, în plină stradă, la Galați: "Pac, pac, pac și-am plecat!"

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical