Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Mehedinţi. Pădurar, înjunghiat şi snopit în bătaie. Vecinii săi, hoţi de lemne, au pus la cale capcana aproape mortală

Scene de groază într-o pădure din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi! Un bărbat de 55 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat, snopit în bătaie şi lăsat să agonizeze de către doi indivizi. Culmea, vecinii victimei. Agresorii sunt hoţii de lemne, pe care victima i-a prins în fapt de nenumărate ori. Cu ultimele puteri, bărbatul a reuşit să ajungă pe propriile picioare la spital şi să dea alarma.  

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 08:35

Vezi și

Este declaraţia pădurarului în vârstă de 55 de ani, care a scăpat ca prin minune, după ce a fost victima unui atac brutal, pus la cale chiar de doi vecini.

Ionică Pompiliu, avocat: L-au atras în pădure, cu scopul de a-i suprima viaţa. 01:52/CUT/01:59 A primit mai multe lovituri cu toporul şi cu cuţitul. 

Furioşi că nu îşi pot desfăşura ilegalităţile, cei doi fraţi - de meserie hoţi de lemne, şi-au plănuit în detaliu răzbunarea. Indivizii, împreună cu un prieten, au mers în pădure, cu un întreg arsenal de arme albe şi l-au ademenit pe pădurar.

Gheorghe Ciocan, prim-procuror: Cei doi inculpaţi, l-au determinat pe tânărul de 23 de ani să pornească şi să tureze un motofierăstrău, să producă zgomot şi să-i creeze astfel persoanei vătămate arbori din pădure. 

Pe acelaşi subiect

Capcană, întinsă victimelor

Victima, speriată de faptul că sunt tăiaţi pomii, a mers glonţ acolo. Fără să bănuiască vreo secundă că în realitate el picase în capcana atacatorilor. Au urmat minute în şir de agonie, timp în care bărbatul a implorat pentru viaţa sa. După ce au crezut că au scăpat de el, agresorii şi-au văzut de drum.

Avocat: S-a trezit fiind lins de către căţeii cu care plecase la plimbare. Şi s-a târât, s-a ridicat sprijinindu-se du un copac, copac pe care au rămas urmele de sânge, că nu mai vedea.

Cu ultimele puteri pădurarul a sunat disperat la 112. Medicii l-au transportat în stare gravă la spital.

Reprezentant ISU: Cu traumatism cranio-cerebral deschis, cu plăgi tăiate la nivelul feţei, cu fractură la nivelul antebraţului stâng, fractură metataz şi cu multiple traumatisme la nivelul toracelui. 

Agresorii au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi bărbaţi riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scene de groază în Mehedinţi. Pădurar, înjunghiat şi snopit în bătaie. Vecinii săi, hoţi de lemne, au pus la cale capcana aproape mortală