Antena Meniu Search
x

Video Pădurar, ameninţat cu moartea de un grup de bărbaţi în propria casă. După ce i-a prins la cules ilegal de trufe, l-au atacat pe tatăl acestuia

Au fost descinderi de amploare într-o comună din Bacău. 11 locuinţe au fost controlate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale după ce proprietarii lor au fost implicaţi într-un scandal şi au ameninţat cu moartea un pădurar. 

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 14:25

Vezi și

Percheziţiile au avut loc ca urmare a unui scandal extrem de violent. S-a întâmplat la jumătatea acestei luni. Pădurarul a surprins mai multe persoane la cules de trufe în mod ilegal în pădure. Pentru că nu i-a lăsat să facă acest lucru fiindcă nu au autorizaţiile necesare în acest sens, după doar câteva ore grupul de bărbaţi înarmaţi cu arme albe dar şi cu un pistol au mers acasă la pădurar pentru a-l ataca.

Au făcut şi ameninţări cu moartea şi l-au atacat pe tatăl pădurarului cu un spray lacrimogen. În cele din urmă aceştia au fost puşi pe fugă după ce tatăl pădurarului cu un obiect metalic şi a închis porţile de la gospodărie. Întregul scandal a fos surprins pe camerele de supraveghere din zonă. Pădurarul a făcut o plângere la poliţie încă de pe atunci.

În urma percheziţiile au fost emise 11 mandate de aducere, printre acuzaţiile care li se aduc sunt cele de ameninţare, loviri şi alte violenţe dar şi deranjarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pădurar, ameninţat cu moartea de un grup de bărbaţi în propria casă. După ce i-a prins la cules ilegal de trufe, l-au atacat pe tatăl acestuia