Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei. Când îți vei găsi marea iubire, în funcție de zodie. Femeia scorpion îşi poate întâlni dragostea acum sau niciodată!

Horoscopul dragostei. Dacă eşti în situația în care aștepți să-ți întâlnești marea dragoste, astrele îţi pot da o mână de ajutor! 

Horoscopul dragostei. Când îți vei găsi marea iubire, în funcție de zodie. Femeia scorpion îşi poate întâlni dragostea acum sau niciodată! - estisuperba.ro

Horoscopul dragostei. Dacă eşti în situația în care aștepți să-ți întâlnești marea dragoste, astrele îţi pot da o mână de ajutor! 

Vezi cât trebuie să mai aștepți, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut:

BERBEC: 

Se știe despre acești nativi să sunt pretențioși și este posibil să nu-și găsească niciodată sortitul, însă acest lucru nu înseamnă că nu vor fi fericiți alături de alte persoane.

Pe acelaşi subiect

TAUR: 

Aceste femei sunt calme și loiale și nu visează neapărat la marea lor iubire, ci mai de grabă la un partener stabil cu care să-și întemeieze o familie fericită. Acest lucru se va întâmpla după 25 de ani.

GEMENI: 

Aceste native sunt libertine și independente, însă în iubire sunt romantice și afectuoase. Atunci când iubesc, se implică total și își vor găsi marea dragoste în jurul vârstei de 18 ani.

RAC: 

Aceste native sunt romantice, familiste și extrem de sensibile, se îndrăgostesc repede și cu pasiune, însă au o pornire interioară de a da înapoi din cauza semnului lor zodiacal. Racii își vor găsi sufletul-pereche mai târziu, după 35 de ani.

LEU: 

Femeile leu are un magnetism aparte și bărbații stau la coadă de fiecare dată pentru a ajunge la inima lor. Deși aceste femei adoră să fie îndrăgostite, își iubesc mai mult libertatea și de aceea, își vor găsi marea iubire după 30 de ani.

FECIOARĂ: 

Fecioarele sunt extrem de pretențioase și nimic nu le mulțumește complet. În plus, sunt foarte critice la adresa celorlați și de aceea le este dificil să se așeze la casa lor. După 30-35 de ani vor mai coborî ștacheta.

BALANȚĂ: 

Aceste femei sunt etern îndrăgostite. Au o părere extraordinară despre ele și acest lucru le face să aibă standarde foarte înalte. Vor avea ceva de căutat și vor testa mulți bărbați până la 35 de an când își vor găsi iubirea.

SCORPION: 

Scorpionii sunt persoane misterioase și au un erotism aparte. Sunt persoane pasionale și intră destul de ușor în grațiile dragostei. Din cauza tentațiilor cărora nu le poate rezista, femeia scorpion îți poate întâlni dragostea acum sau niciodată.

SĂGETĂTOR: 

Aceste femei sunt visul oricărui bărbat pentru că nu au inhibiții în dragoste și, totodată, sunt inteligente și persoane de nădejde. Ele își vor găsi marea dragoste între 20-25 de ani.

CAPRICORN: 

Aceste native sunt foarte ambițioase și se concentrează de cele mai multe ori pe carieră. Totuși, chiar dacă nu fac nimic în acest sens, vor avea noroc pe la vârsta de 20 de ani și se vor împlini și pe plan personal.

VĂRSĂTOR: 

Nativele aceste zodii sunt pregătite oricând pentru întâlnirea dragostei, însă nu acesta este marele lor scop în viață. Nu se grăbesc și oricând ar veni iubirea, ele vor fi fericite.

PEȘTI: 

Aceste femei ar trebui să învețe ce înseamnă marea iubire mai întâi. Se îndrăgostesc repede și uneori de persoanele nepotrivite și prințul lor se transformă de cele mai multe ori într-un broscoi.

Sursa text şi foto

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Horoscopul dragostei. Când îți vei găsi marea iubire, în funcție de zodie. Femeia scorpion îşi poate întâlni dragostea acum sau niciodată!