Antena Meniu Search
x

Video Schimbări de ultim moment la festivalul IntenCity din Craiova. Au apărut nume noi, dar au dispărut altele

Schimbări de ultimul moment în line-up-ul festivalului IntenCity care începe în Craiova. Au apărut nume noi, dar au și dispărut altele. Paris Hilton nu mai mixează în Oltenia, cel puțin în acest an. Ceea ce nu va strică însă cheful de distracţie al celor care şi-au luat deja bilete. Astăzi, de exemplu, toți ochii vor sta pe portoricanul Luis Fonsi.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 22:38

Vezi și

Line-up-ul ultimului mare festival de muzică al verii a fost modificat, pe ultima sută de metri, cu noi nume celebre aşteptate de public. În schimb, fanii lui Paris Hilton vor mai a22.45 este ora la care un întreg stadion va cânta astăzi împreună cu artistul. Este cel mai aşteptat moment, dar nici pe departe singurul. Ricchi e Poveri, No Mercy, La Bouche sau East 17, cei mai îndrăgiți artiști ai anilor '80 - '90, urcă și ei pe scenă din Craiova.

Line-up-ul ultimului mare festival de muzică al verii a fost modificat, pe ultima sută de metri, cu noi nume celebre aşteptate de public.

Paris Hilton nu mai vine la IntenCity

Antoniu Zamfir, director Opera Română Craiova: Nu vrem sa dăm vina pe presă, că sunteți partenerii noștri, dar se pare ca acele articole au făcut ca impresarii ei sa crească foarte mult onorariul... care oricum a fost mult mult sub ce s-a speculat. Și chiar și așa n-am vrut sa suplimentam bugetul.

Festivalul durează trei zile, până pe 28 august, când DJ Snake şi Jason Derulo vor încheia în forţă maratonul de muzică live.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Schimbări de ultim moment la festivalul IntenCity din Craiova. Au apărut nume noi, dar au dispărut altele