Antena Meniu Search
x

Video "Ne apropiem de sold out". Ultimele bilete la festivalul din Craiova unde vor concerta Luis Fonsi, Dj Snake şi Jason Derulo

Pregătirile pentru cel mai mare festival de muzică din Bănie sunt pe ultima sută de metri. La Craiova IntenCity, care începe vineri, sunt aşteptaţi artişti de top ai momentului dar şi veterani ai anilor '90 şi 2000. Cine nu și-a cumpărat încă bilet ar face bine sa se grăbească: în curând casa va fi închisă, avertizează organizatorii.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 24.08.2022, 19:47

Vezi și

Vor fi trei nopți vibrante în inima Olteniei iar, de departe, cap de afiș al festivalului este artistul portorican Luis Fonsi, cunoscut pentru hitul Despacito. Videoclipul a înregistrat un record, cu nu mai puţin de 7 miliarde de vizualizări la activ.

Disco, electro și latino sunt cele 3 genuri care se vor auzi de pe scena festivalului. Evenimentul aduce pe aceeași scenă muzica de ieri și de azi. Sandra, Mr. President, Modern Talking sau East 17 vor încinge atmosfera. Alături de ei, fac spectacol artiștii din noua generație: Jason Derulo, Afrojack, Nati Natasha sau DJ de renume internațional.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei: „Ne apropiem de sold out. Cei care sunt doritori ar fi bine să îşi ia bilete acum, pe ultima sută de metri.”

Biletele costă între 100 şi 250 de lei pentru o zi de spectacol, sau între 250 şi 500 de lei pentru un abonament.

Pe acelaşi subiect

Există însă şi reduceri pentru festivalieri

Ana Maria, coordonator caravană IntenCity: “Cei care se întâlnesc cu caravana IntenCity au posibilitatea să-şi achiziţioneze, cu o reducere de 50%, un abonament pentru toate cele 3 zile de festival.”

Din culise, reprezentanţii artiștilor au scăpat și câte o picanterie. Pe lângă show-ul pe care și-a propus să îl facă la festival, Sandra, de pildă, vine în România cu o misiune clară.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei: „Sandra a fost căsătorită cu un român şi ştie ce înseamnă mâncarea tradiţională românască. Din această cauză ne-a şi anunţat că îşi doreşte foarte mult ca, în momentul în care vine în România, să îşi cumpere zacuscă.”

Evenimentul e motiv de bucurie şi pentru cei din Horeca, care abia îi aşteaptă pe turişti

Marius Bănică, Asociația Horeca Oltenia: “Am constatat că am ajuns la un grad de ocupare de 98 la sută. Ar mai fi câteva locuri libere la periferia oraşului.”

Alte o mie de locuri de cazare sunt disponibile în căminele unităților școlare din oraș, iar prețurile nu depășesc 50 de lei de persoană. Deși nu oferă confortul ca un hotel, în căminele din şcolile craiovene se poate înopta în condiții excelente. Camerele sunt curate și fiecare dintre ele are și baie.

Festivalul IntenCity începe în 26 august și se încheie în 28.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Ne apropiem de sold out". Ultimele bilete la festivalul din Craiova unde vor concerta Luis Fonsi, Dj Snake şi Jason Derulo