Antena Meniu Search
x

Video "Se uita și după gagică-mea". Elevii din Giurgiu povestesc de câte ori l-au prins pe preot că se masturba în fața liceului lor

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxă. Un preot din Giurgiu este anchetat de poliţişti după ce mai mulţi adolescenţi l-au prins că se autosatisfăcea în faţa liceului, unde a învăţat şi fiica lui. Elevii l-au mai reclamat, dar abia acum a fost prins. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.01.2023, 20:36

Vezi și

Părintele în vârstă de 48 de ani a uitat de ruşine când a văzut elevele din curtea şcolii. A mers cu maşina lui într-o zonă unde erau trei licee şi a aşteptat prima pauză. "Se uita după fete, a deschis uşa şi a început să se masturbeze. (n.r. Fetele) s-au speriat, vă daţi seama, un om în toată firea să...", povesteşte un tânăr.

Preotul, denunţat de un elev

Alarma a dat-o un elev de liceu, care a sunat la 112 să îl denunţe pe preotul pervers. "Se uita şi după gagică-mea până să luăm vacanţă. A deschis uşa, se uita la ea şi după... M-am dus direct la el la geam şi am bătut în geam. A dat să plece, i-am dat un picior în maşină şi după a venit poliţia", spune un elev. 

Soţia părintelui a îngheţat de ruşine. Lucrează la liceul în faţa căruia s-a masturbat bărbatul. Poliţiştii l-au arestat pe preot, dar judecătorul a considerat că nu este un pericol public şi poate să fie anchetat în libertate, sub control judiciar.

Pe acelaşi subiect

Ce spune directoarea liceului

Directoarea şcolii susţine că anunţase încă de anul trecut agentul de proximitate că un individ pervers îi pune în pericol elevele. "Ne-a fost semnalat de două eleve că au fost oprite în drumul spre liceu de acest individ, că le-a adresat ceva cuvinte şi gesturi suspecte. Se pare că lucrurile s-au mai repetat", spune Luminiţa Filip, directoarea liceului.

La 10 kilometri de Giurgiu, în localitatea unde slujeşte preotul, localnicii sunt împărţiţi între revoltă şi mirare. "E un nesănătos. Dacă era un om sănătos nu făcea aşa ceva", crede o femeie. "Aici în sat e preot bun, dar nu ştiu ce a avut pe moment. N-aş crede", spune o altă localnică. 

Reacţia Episcopiei Giurgiului

În vreme ce este investigat pentru ultaj contra bunelor moravuri, superiorii preotului i-au interzis să mai ţină slujbe. "Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei", transmite Episcopia Giurgiului.

Nu este singurul preot care cade în păcat. Visarion Alexa a fost acuzat în urmă cu câteva luni că a abuzat sexual mai multe femei. La sfârşitul anului trecut, aproape 70 de persoane erau înscrise în Registrul Agresorilor Sexuali. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » "Se uita și după gagică-mea". Elevii din Giurgiu povestesc de câte ori l-au prins pe preot că se masturba în fața liceului lor