Antena Meniu Search
x

Video A căzut în păcatul ispitei! Preotul din Giurgiu, reţinut pentru că s-a masturbat în faţa unui liceu, era cunoscut pentru astfel de practici în public

Un nou scandal sexual loveşte în Biserica Ortodoxă Română. Un preot de 48 de ani din Giurgiu a fost reţinut după ce s-a expus, într-un mod indecent, sub ochii unor elevi. Scena scandaloasă s-a petrecut în maşina părintelui, care era parcată lângă un liceu. Pentru... păcatul său, Episcopia Giurgiului i-a interzis preotului să mai ţină slujbe până la finalizarea anchetei. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.01.2023, 13:30

Vezi și

Un elev a fost cel care a sunat la 112. L-a văzut pe preot în maşină, a observat gesturile indecente şi i-a alertat pe polițiști. Oamenii legii l-au prins la fața locului pe bărbatul de 48 de ani.

Potrivit unor surse, agenţii îl cunoșteau pe bărbat pentru astfel de probleme. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Avea parohia la Oinacu, o localitate din județul Giurgiu.

Episcopia Giurgiu a anunţat că preotul a fost suspendat din funcţie până la finalizarea investigaţiei. Bărbatul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A căzut în păcatul ispitei! Preotul din Giurgiu, reţinut pentru că s-a masturbat în faţa unui liceu, era cunoscut pentru astfel de practici în public