Video

Senzaţie de nedescris în caiac, pe râul Mureş: "După o zi încărcată, relaxare..."

De Sorin Tanţoş.
Publicat: 18.07.2021, 10:02.
Actualizat: 18.07.2021, 10:03

De când vara şi-a intrat serios în drepturi, iar zilele sunt tot mai toride, mureşenii aleg să îşi petreacă orele libere... la vâslă! O plimbare cu caiacul, pe râul Mureş, e la fel de răcoritoare ca o limonadă cu gheaţă într-o zi fierbinte. Traseul este uşor, iar senzaţia, spun ei, este de nedescris! 

O plimbare cu caiacul pe râul Mureş, în mijlocul naturii, este revigorantă în zilele fierbinţi de vară.

Îţi pui piciorul înăuntru, prinzi de margine, te pui jos... Aşa!
Lopata o ţii cu scrisul către tine. Şi aveţi grijă să nu mergeţi aproape de altă barcă!
Mulţumesc!
Spor şi distracţie plăcută!

Nu numai că s-au distrat, ci au făcut şi mişcare.

Citește și:

"Încercăm să ieşim pentru a le oferi celor interesaţi sezaţii mai aparte decât cele ce le găsesc în zilele cotidiene", a declarat Reka Komaromi, organizator.

După o zi încărcată, relaxare în caiac

Zgomotul şi haosul din oraş sunt date uitării atunci când oamenii urcă în caiac. Aşa că revin oricând au timp, chiar şi după o zi de muncă.

După o zi încărcată, relaxare.
Cea mai faină relaxare. Aproape, la îndemână...

Iar avantajele nu se rezumă doar la relaxare. "Din caiac avem posibilitatea să mai vedem şi partea sălbatică a naturii de lângă oraş!", mai spune Reka Komaromi.

Cei care vor să iasă la o plimbare de acest gen, trebuie să scoată din buzunar 25 de lei. Pe lângă plimbarea cu caiacul, doritorii pot face rafting pe râurile Mureş şi Olt.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.