Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit tragic pentru o mamă şi fiica ei, în Mehedinţi. Maşina în care se aflau s-a ciocnit de un cap de pod şi a ajuns pe contrasens, spulberată apoi de un TIR

Tragedie pe un drum naţional din Mehedinţi! Două femei, mamă şi fiică, au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent de un cap de pod, apoi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un TIR. 

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 08:39

Vezi și

Autoturismul în care se aflau cele două femei circula pe DN 56 A, la ieşire din localitatea Recea. La un moment dat, soferiţa pierde controlul volanului şi se izbeşte în plin într-un cap de pod de pe marginea şoselei. Imediat, maşina este aruncată pe contrasens, acolo unde se loveşte frontal cu un TIR.

Martor: A derapat, a lovit capul de pod şi a intrat pe contrasens direct sub TIR

Impactul a fost atât de puternic încât tânăra de 20 de ani a fost pur şi simplu decapitată. Iar trupul său a rămas captiv printre fiarele contorsionate ale maşinii.

Plutonier adjunct Adrian Tuică, șef tură Stația de Pompieri Vânju Mare: Fetiţa care a fost pe partea dreaptă, a fost cuprinsă între fiarele autoturismului şi a fost foarte greu de descarcerat. 

Pe acelaşi subiect

Coliziunea a fost fatală şi pentru mama tinerei, care se afla la volan. Medicii ajunşi la locul tragediei nu au putut face nimic pentru a o salva.

Graziela Spătaru, asistent Spitalul Vânju Mare SAJ: Decedate amândouă, fără funcţii vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Poliţia a deschis acum un dosar pentru ucidere din culpă. Dărâmate de durere, rudele celor două se pregătesc acum de înmormântare. Familia nu se află însă la prima nenorocire, anul trecut sora femeii de 46 de ani şi-a găsit sfârşitul tot într-un accident cumplit, pe o şosea din Germania. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru o mamă şi fiica ei, în Mehedinţi. Maşina în care se aflau s-a ciocnit de un cap de pod şi a ajuns pe contrasens, spulberată apoi de un TIR