Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani, spulberat pe Autostrada Soarelui. Mergea de la Bucureşti spre Constanţa, când a izbit mortal o autoutilitară de pe aceeaşi bandă

Accident mortal pe Autostrada Soarelui A2. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 42. Acesta s-a izbit de o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulametar, pe aceeaşi bandă, de un bărbat de 43 de ani.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 15:01

Tânăr de 19 ani, spulberat pe A2 - Shutterstock (scop ilustrativ)

Poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostradă A2 au fost sesizaţi, în jurul orei 4:34, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier la kilometrul 42, sensul de mers de la Bucureşti spre Constanţa.

Tânărul, mort pe loc în accident

Astfel, un tânăr de 19 ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulametar, pe aceeaşi bandă, de către un bărbat, de 43 de ani. Tânărul şofer a decedat pe loc.

"Conducătorul, de 43 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ", mai transmite IPJ Călăraşi. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea situaţiei de fapt, mai spune sursa citată de news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani, spulberat pe Autostrada Soarelui. Mergea de la Bucureşti spre Constanţa, când a izbit mortal o autoutilitară de pe aceeaşi bandă