Antena Meniu Search
x

Video "Şi-a bătut joc de mine!" Femeie din Cugir, bătută cu bestialitate şi apoi violată de fostul iubit. Individul a atacat-o cu o bâtă, chiar în şcoala unde lucrează

O simplă zi de muncă s-a transformat într-un coşmar pentru o femeie de 54 de ani din Cugir, judeţul Alba. Aceasta a fost atacată în şcoala în care lucra cu o bâtă, chiar de fostul concubin, un bărbat în vârstă de 60 de ani. După ce a fost lovită cu bestialitate de individ, acesta a şi violat-o. Atenţie, detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 08:48

Vezi și

Coşmarul femeii ar fi început în urmă cu un an. După ce a avut o relaţie de 9 ani cu bărbatul, aceasta a vrut să se despartă de iubitul ei. Înfuriat, bărbatul a început să-şi lovească în mod repetat partenera. 

Viorica Negru, victima: A zis că nu acceptă că că l-am lăsat şi mă urmărea ca să nu umblu cu altul sau să dorm noaptea cu altcineva. Venea peste mine şi mă împingea. 

Şi-a aşteptat fosta iubită în apropierea şcolii unde lucrează ca femeie de serviciu

Femeia a cerut imediat un ordin de protecţie. Numai că, în urmă cu numai câteva zile, bărbatul s-a întors la vechile obiceiuri. Şi-a aşteptat fosta iubită în apropierea şcolii unde lucrează ca femeie de serviciu. 

Mihai Jurj, director Şcoala Gimnazială Iosif Parvan Cugir: La sfârşitul programului, se pregătea să plece acasă a stins luminile, iar când să iasă, a pus piciorul în prag. Au fost acolo nişte împunsături. 

Viorica Negru, victima: Când să închid uşa, m-am trezit cu el la uşă. Când a intrat înăuntru mi-a dat cu bâta în cap. Apoi m-a împins acolo la noi în vestiar şi şi-a bătut joc de mine în ultimul hal. M-a dezbrăcat. M-a violat.  

Bărbatul ar fi încărcat ordinul de protecţie emis de către instanţa de judecată

După ce şi-a agresat fosta parteneră, bărbatul a fost săltat de poliţişti, chiar din locul unde a batjocorit-o pe femeie. 

Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Din cercetării a rezultat că bărbatul ar fi încărcat ordinul de protecţie emis de către instanţa de judecată, iar sub ameninţări ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale. 

Pentru fapta sa, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Şi-a bătut joc de mine!" Femeie din Cugir, bătută cu bestialitate şi apoi violată de fostul iubit. Individul a atacat-o cu o bâtă, chiar în şcoala unde lucrează