Antena Meniu Search
x

Video Sinucidere învăluită în mister. Apropiații lui Silviu Măndescu nu-și explică gestul său. Omul de afaceri își serbase recent ziua și făcuse o operație estetică

Mister în cazul morții lui Silviu Măndescu, nepotul fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu. Fostul consilier local a fost găsit de familie spânzurat de propria mașină, chiar pe un teren care i-ar fi aparținut și pe care voia să îl transforme într-un cartier rezidențial. Atât apropiații, cât și cei care au lucrat cu Măndescu au fost luați prin surprindere de vestea morții.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.06.2022, 19:26

Vezi și

Cercetările la fața locului și raportul medicilor legiști sunt clare: Silviu Măndescu s-a sinucis. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență şi nu există indicii că ar fi fost asasinat. Omul de afaceri s-a spânzurat de mașina personală. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Bărbatul a condus până pe acest câmp din Căciulați, județul Ilfov, la aproximativ 20 de kilometri de Capitală. Membrii familiei au sesizat dispariția bărbatului și au început să îl caute. L-au găsit aici și au anunțat poliția. 

Cei ce l-au cunoscut pe Silviu Măndescu spun că nimic nu prevestea tragedia. Omul de afaceri organizaze o petrecere de ziua lui cu nici o săptămână înainte. Împlinise 52 de ani. 

Dan Cristian Popescu, fost viceprimar: Avea planuri de vacanță, voia să meargă în America. Nu mi s-a părut abătut, supărat. Când vezi pe cineva că se hotărăște despre viitor, despre planuri, despre faptul că ținea o cură de slăbire. 

Pe acelaşi subiect

Mai mult, bărbatul ţinuse recent o cură de slăbire şi făcuse o operaţie estetică de ridicare a pleoapelor. 

Gabriela Groza, psiholog criminalist: Cauzele suicidului sunt cauze emoționale. Sunt cauze de tristețe sau de impulsivitate. Suntem obișnuiți și lucrăm cu ipoteze paralele, nu este ceva ieșit din comun ca persoanele care ajung să comită un astfel de act să aibă planuri pe rol sau tot felul de scopuri atât în viața personală, cât și în cea profesională. 

Cine este Silviu Măndescu

Silviu Măndescu deţinea hoteluri în Bucureşti şi în insula Thasos şi mai multe terenuri pe care voia să contruiască imobile de lux. Apropiaţii spun că ar fi avut însă probleme cu banii şi în jur de 20 de milioane de lei datorie. 

Numele lui Silviu Măndescu a devenit cunoscut în 2006. Consilier local la primăria sectorului 2 pe care unchiul său, Nicolae Onţanu, o conducea, Silviu Măndescu a primit un teren în centrul capitalei în Parcul Grădina Icoanei, pe care a construit o toaletă publică. Chiria era modică, în jur de 300 de euro pe lună, cât pentru un apartament cu două camere. Cu sprijinul colegilor de la Sector 2 în scurt timp, WC-ul a fost transformat într-un restaurant de lux, cu terasă.

În ciuda afacerilor controversate, Silviu Măndescu era extrem de discret, ca dovadă că nu există nicio fotografie sau înregistrare publică cu el. Silviu Măndescu era căsătorit şi avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sinucidere învăluită în mister. Apropiații lui Silviu Măndescu nu-și explică gestul său. Omul de afaceri își serbase recent ziua și făcuse o operație estetică