Antena Meniu Search
x

Video Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, găsit spânzurat de mașina sa. Bărbatul dispăruse fără urmă cu o seară înainte

Moarte şocantă la marginea Bucureştiului! Silviu Măndescu, nepotul fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost găsit spânzurat de maşina sa.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 24.06.2022, 19:21

Vezi și

Surse din anchetă spun că, în acest caz, cea mai probabilă este ipoteza unei sinucideri, dar nu este exclusă nicio variantă.

Găsit spânzurat în propria mașină

Înca de aseară apropiaţii omului de afaceri nu ar mai fi ştiut nimic de el. În această dimineaţă, la marginea unui câmp de lângă Bucureşti, o cunoştinţă a bărbatului de 52 de ani i-ar fi recunoscut maşina şi i-ar fi găsit trupul spânzurat de bara transversala de pe plafonul vehiculului. Imediat, bărbatul care a făcut descoperirea a sunat la 112.

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină legală Ilfov pentru autopsie. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum cercetările continuă sub supravegherea procurorilor de la parchetul de pe lângă judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, găsit spânzurat de mașina sa. Bărbatul dispăruse fără urmă cu o seară înainte