Antena Meniu Search
x

Sirian prins când intenţiona să intre ilegal în România ascuns într-un portbagaj montat pe o maşină

Poliţiştii români de frontieră s-au confruntat, vineri dimineaţa, cu un caz mai rar întâlnit, un bărbat fiind prins când intenţiona să intre ilegal în România ascuns în portbagajul de pe o maşină.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.08.2021, 12:19

Sirianul spera să ajungă până în Germania ascuns în portbagaj
Sirianul spera să ajungă până în Germania ascuns în portbagaj - Poliţia de Frontieră
  • Sirianul prins că intenţiona să intre ilegal în România ar fi vrut să ajungă până în Germania.

Incidentul s-a petrecut la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, când un bărbat de 50 de ani, cetăţean din Georgia, a fost oprit la intrarea în România pentru un control de rutină.

Însă, conform Poliţiei de Frontieră, poliţiştii români de frontieră au auzit zgomote din portbagajul montat pe maşina bărbatului din Georgia şi astfel au descoperit ascuns un migrant sirian care intenţiona să intre ilegal în România.

Migrantul, şoferul şi maşina au ajuns în custodia autorităţilor bulgare

Cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri şi astfel s-a descoperit că migrantul provine din Siria şi are 42 de ani. De asemenea, şoferul din Georgia a recunoscut că l-a preluat pe sirian în oraşul Varna şi urma să încaseze de la acesta 1.000 de euro dacă reuşeşte să-l ducă până în Germania.

Cei doi bărbaţi şi maşina implicată în acest caz au ajuns în custodia autorităţilor bulgare care au misiunea de a continua cercetările şi de a lua măsurile care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sirian prins când intenţiona să intre ilegal în România ascuns într-un portbagaj montat pe o maşină