Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! O companie vrea să facă salam din ADN-ul celebrităţilor

Deşi pare greu de crezut, compania BiteLabs a anunţat că vrea să scoată pe piaţă un salam care să conţină, printre altele, 40% carne de animal creată în vitro şi 30% “carne de celebrităţi.”

 Ei speră să atragă astfel consumatorii mai extravanganţi care ar fi tentaţi să cumpere produse dinc arne de porc sau iepure cu ADN-ul unor vedete precum Kanye West sau Ellen Degeneres.

În primă fază compania a derulat o campanie pe reţelele de socializare îndemnându-i pe utilizatori să spună ce staruri li s-ar părea mai apetisante.

“Amestecăm carne de animal şi de celebrităţi, ambele create în laborator, prin intermediul unui proces de cultură propriu, pentru a crea sortimente de salam.

Procesul nostru oferă proteine de lux, de foarte bună calitate, într-un mod sustenabil, care elimină problemele etice şi de mediu asociate cu producţia alimentară convenţională,” arată prezentarea de pe site-ul oficial.

Pentru că proiectul sună aproape ireal, publicaţia VICE a vrut sa verifice dacă idea este una reală. Aşa că au cerut explicaţii din partea companiei. Răspunsul a fost că “intenţiile proiectului sunt 100% serioase.”

sursă: totb.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ŞOCANT! O companie vrea să facă salam din ADN-ul celebrităţilor