Antena Meniu Search
x

Anunţ important pentru românii din Marea Britanie! Milioane de locuitori vor putea beneficia de un ajutor din partea statului. Care sunt condițiile

Guvernul din Marea Britanie plănuiește să vină în sprijinul familiilor sărace, care au probleme în a-și achita facturile la energie și gaze.

Guvernul din Marea Britanie plănuiește să vină în sprijinul familiilor sărace, care au probleme în a-și achita facturile la energie și gaze.

Potrivit unui nou proiect, guvernații pun la punct un plan pentru a obliga firmele furnizoare de energie și gaze să menține un preț special pentru familiile defavorizate, în momentul în care costurile pentru furnizarea acestor servicii vor crește, scrie The Sun.

Astfel, cinci milioane de persoane din Marea Britanie vor putea beneficia de acest ajutor. 

Însă, pentru a putea ajunge la acest rezultat, guvernații trebuie să schimbe legislația, astfel încât să le fie permis să furnizeze furnizorilor de gaze și energie informații care să-i ajute să-i identifice pe cei care se confruntă cu probleme atunci cânt trebuie să-și achite facturile.

Pe acelaşi subiect

Printre aceștia în mod sigur se numără mulți pensionari, care astfel vor fi protejați față de creșterea prețurilor la gaze și energie, anunțată odată cu schimbările provocate de Brexit.

Anul trecut, furnizaorii de energie au mărit de mai multe ori prețurile, Guvernul fiind nevoit să impusă un plafon.

“Efectele creșterii prețurilor la energie sunt resimțite cel mai acut de cei care au veniturile cele mai mici. Acești oameni riscă să se adâncească și mai mult în sărăcie dacă sunt lăsați la mila pieței“, a declarat Greg Clark, ministrul Energiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Anunţ important pentru românii din Marea Britanie! Milioane de locuitori vor putea beneficia de un ajutor din partea statului. Care sunt condițiile