Antena Meniu Search
x

Un şofer care întoarce pe linie continuă, în Bucureşti, bătut cu bâta şi cu pumnii de cei cărora le-a tăiat calea

Un şofer care întoarce pe linie continuă, în Bucureşti, a fost bătut cu bâta şi cu pumnii de cei cărora le-a tăiat calea. Imaginile sunt îngrozitoare şi au fost filmate chiar din autoturismul agresorilor.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 17:32

Şofer bătut cu bâta
Un şofer care întoarce pe linie continuă, în Bucureşti, bătut cu bâta şi cu pumnii de cei cărora le-a tăiat calea - Captură video

Un şofer care întoarce pe linie continuă, în Bucureşti, a fost bătut cu bâta şi cu pumnii de cei cărora le-a tăiat calea. Imaginile sunt îngrozitoare şi au fost filmate chiar din autoturismul agresorilor.

Şoferul unui autoturism VW a întors pe linie dublă continuă pe un mare bulevard bucureştean, chiar în faţa unui autoturism a cărui cameră de bord filma totul. Grăbit, şoferul care face manevra ilegală e la un pas să accidenteze grav un pieton care traversa neregulamentar, printre maşini.

După câteva zeci de secunde, autoturismul VW opreşte în coloană la primul semafor. E momentul în care cei din maşina cărora se filmează se dau jos furioşi şi îl atacă pe şoferul care întorsese pe linie dublă continuă.

Şoferul maşinii din spate se duce la portiera şoferului din faţa sa şi îl ia la pumni prin geamul deschis, în vreme ce din dreapta e atacat cu o bâtă de un alt tânăr. Acesta loveşte de mai multe ori parbrizul, apoi geamul portierei din dreapta. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri care l-au bătut pe şoferul din VW, ei fiind duşi la audieri luni seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer care întoarce pe linie continuă, în Bucureşti, bătut cu bâta şi cu pumnii de cei cărora le-a tăiat calea