Antena Meniu Search
x

Copii de 3 şi 4 ani răniţi, aruncaţi din cărucioare după frâna bruscă a unui şofer de autobuz, la Buzău

Doi copii de 3 şi 4 ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pus o frână care i-a aruncat din cărucioare. Şoferul spune că o maşină i-ar fi apărut brusc în faţă şi nu a mai avut ce să facă, însă acest aspect este investigat de poliţişti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2019, 09:57

Copii aruncaţi din cărucior după o frână puternică a şoferului de autobuz - Jurnalul de Buzau

Doi copii de 3 şi 4 ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pus o frână care i-a aruncat din cărucioare.

Şoferul spune că o maşină i-ar fi apărut brusc în faţă şi nu a mai avut ce să facă, însă acest aspect este investigat de poliţişti.

Copii aruncaţi din cărucior după o frână puternică a şoferului de autobuz

Părinţii a doi copii, de 3 şi 4 ani din Buzău, au tras o sperietură teribilă, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a pus o frână atât de puternică, încât copiii au zburat din cărucioare, direct pe culoarul autobuzului, suferind răni.

Evenimentul s-a întâmplat în autobuzul 11, din Buzău, iar şoferul a spus că a frânat brusc pentru că o maşină i-ar fi apărut în faţă.

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs în stația de pe Bulevardul Unirii, aproape de intersecția cu strada Prutului.

Un echipaj de la ambulanță i-a transportat pe amândoi la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copii de 3 şi 4 ani răniţi, aruncaţi din cărucioare după frâna bruscă a unui şofer de autobuz, la Buzău