Antena Meniu Search
x

Permisul auto, visul îndeplinit al unui şofer de 18 ani din Bârlad, i-a adus sfârşitul unui inginer, într-un groaznic accident

Visul îndeplinit al unui tânăr de 18 ani din Bârlad, permisul auto, s-a transformat în coşmar după numai o lună de zile de la obţinerea permisului de conducere. Tânărul, aflat la volanul maşinii sale, a lovit frontal, cu viteză mare, autoturismul condus de un inginer de 60 de ani din Bârlad.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.03.2019, 15:27

Vis transformat în coşmar, la doar o lună de zile de la obţinerea permisului auto

Visul îndeplinit al unui tânăr de 18 ani din Bârlad, permisul auto, s-a transformat în coşmar după numai o lună de zile de la obţinerea permisului de conducere.

Tânărul, aflat la volanul maşinii sale, a lovit frontal autoturismul condus de un inginer de 60 de ani din Bârlad. Bărbatul a murit pe loc, strivit de fiarele contorsionate ale maşinii sale.

Vis transformat în coşmar, la doar o lună de zile de la obţinerea permisului auto

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, inginer constructor în Bârlad, şi-a piedut viaţa intr-un grav accident rutier, provocat de un tânăr de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

Inginerul se afla la volanul maşinii sale, îndreptându-se spre localitatea Băcani, iar dintr-o dată, în faţă i-a apărut o maşină care circula cu viteză, impactul fiind inevitabil şi mortal pentru bărbatul de 60 de ani, care nu a putut schiţa nicio manevră de evitare, potrivit vremeanoua.ro.

Salvatorii nu au putut decât să declare decesul inginerului

Mai multe echipaje SMURD şi pompierii au sosit la locul accidentului, însă nu au putut să constate decât că bărbatul de 60 de ani avea leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decedat.

Corpul bărbatului a fost scos dintre fiarele contorsionate şi transportat la INML.

Permis de o lună, accident mortal

Potrivit vremeanouă.ro, accidentul s-at fi produs din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o  curbă a autovehiculului condus de tânărul de 18 ani,

Tânărul şofer a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina condusă regulamentar de inginerul de 60 de ani.

Presa locală precizează că, după ce si-a luat carnetul, tânărul a făcut o postare pe Facebook în care anunţa că şi-a împlinit un vis.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Permisul auto, visul îndeplinit al unui şofer de 18 ani din Bârlad, i-a adus sfârşitul unui inginer, într-un groaznic accident