Antena Meniu Search
x

Un şofer român s-a încăpăţânat să intre cu camionul pe o străduţă îngustă din Magnano şi acolo a rămas

Un şofer român ar fi reuşit manevra vieţii, dacă trecea camionul lung de 19 metri pe o străduţă îngustă, printre două case, la Magnano. N-a reuşit, evident, nici nu avea cum, aşa că a rămas cu mastodontul blocat, neputând nici să mai avanseze şi nici să dea cu spatele, ca să iasă din bucluc.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.02.2019, 12:17

Camion de 19 metri, blocat între 2 case, la Magnano - http://laprovinciadibiella.it

Un şofer român ar fi reuşit manevra vieţii, dacă trecea camionul lung de 19 metri pe o străduţă îngustă, printre două case, la Magnano.

N-a reuşit, evident, nici nu avea cum, aşa că a rămas cu mastodontul blocat, neputând nici să mai avanseze şi nici să dea cu spatele, ca să iasă din bucluc.

Camion de 19 metri, blocat de un român între 2 case, la Magnano

Şoferul român a blocat camionul lung de 19 metri de-a lungul drumului, evident prea îngust pentru a putea trece pe acolo.

Pe acelaşi subiect

Trecătorii credeau că era sub influența alcoolului, dar de fapt îi era greu să se exprime în italiană doar din cauza naționalității străine, informează laprovinciadibiella.it.

Carabinieri au intervenit pe loc, în timp ce nefericitul şofer a încercat să contacteze administratorii companiei pentru care lucrează, să înțeleagă ce să facă.

După lungi aşteptări, a sosit și un angajat al companiei din Torino. Camionul a fost eliberat, iar românul de 51 de ani a reușit să-și reia drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer român s-a încăpăţânat să intre cu camionul pe o străduţă îngustă din Magnano şi acolo a rămas