Antena Meniu Search
x

Un tânăr șofer român a murit după ce a condus ore în șir fără să se odihnească: 'Drumurile Europei au mai răpit un suflet' (Foto)

Un tânăr șofer român, în vârstă de numai 26 de ani, din Pitești, și-a pierdut viața, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs în Germania.

Un tânăr șofer român, în vârstă de numai 26 de ani, din Pitești, și-a pierdut viața, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs în Germania.

Casian avea 26 de ani și peste numai trei luni urma să devină tătic. Astăzi, în jurul orei 15.00, tânărul din Pitești se deplasa cu mașina firmei la care era angajat pe autostrada A8 din Germania.

În zona orașului Stuttgart, Casian a fost implicat într-un teribil accident rutier și în urma acestuia a murit pe loc.

Colegii au postat sute de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale, iar prietenii lui Casian au fost șocați să afle că prietenul lor nu mai este printre noi.

Pe acelaşi subiect
Un tânăr șofer român a murit intr-un grav accident rutier in Germania

Casian a murit din cauza oboselii acumulate

"Drumurile Europei au mai răpit un suflet tânăr.  Casian avea doar 26 de ani, și devenea tătic peste 3 luni... Accidentul s-a petrecut in apropiere de Stuttgart pe A8, la ora 14:51. In urma impactului violent, Casian a decedat pe loc... Condoleanțe familiei, regrete eterne Casian...😭", a scris Sandu Florin pe Facebook.

Șoferii români care lucrează pentru firmele de transport din întreaga Uniune Europeană au fost deseori victimele unui program de lucru infernal.

Mulți au plătit cu propria viață dorința de a oferi celor dragi de acasă un trai mai bun, la fel ca și Casian Neculae.

Pentru acest lucru, ei au ignorat regulile elementare și au condus ore în șir, fără să se odihnească.

Din nefericire, acest lucru are un risc major.

"Credeti-ma ca in afara de un "Imi pare rau" si un mic ajutor pentru familia indurerata nici patronii, nici dispecerii si NIMENI nu mai poate face nimic in caz de accident ca cel de azi! Mergeti cu viteza normala de deplasare a unei utilitare, cel putin 105-110 pe autostrada, astfel puteti depasi usor camioanele, nu veti fi nevoiti sa ramaneti in spatele lor fortati de cei cu turismele care vin din spate, Dormiti cel putin 2 ore in prima noapte daca e nevoie si OBLIGATORIU 3-4 ore in cea de a doua , daca aveti cursa intinsa pe mai multe zile, DORMITI, DORMITI DORMITI cand vi se face somn!!!", a scris Robert Baban pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr șofer român a murit după ce a condus ore în șir fără să se odihnească: 'Drumurile Europei au mai răpit un suflet' (Foto)