Antena Meniu Search
x

Video Șofer ucrainean, prăpăd cu TIR-ul în curtea unui gălățean. A rupt un stâlp, a spulberat o dubă și a aruncat-o pe casă, după ce a adormit la volan

Imagini dramatice surprinse în această dimineață, pe o șosea din județul Galați, după ce un șofer de TIR ucrainean a adormit la volan, a pierdut controlul direcției, a lovit un stâlp și a intrat cu camionul în curtea unei case. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă pagubele sunt importante.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2022, 19:52

Vezi și

Accidentul a avut loc pe DN26, în localitatea Tătarca. Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 8.00. 

Șofer de TIR, prăpăd pe un drum din Galați

Misiunea este în derulare, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, un echipaj de la descarcerare, motocicleta SMURD și ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați.

"La data de 08 noiembrie 2022, în jurul orei 08:13, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN26, în interiorul localității Șivița, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți, unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Pe acelaşi subiect

Trafic blocat pe ambele sensuri, după accidentul din Tătarca

Traficul este blocat momentan pe DN26 pe ambele sensuri de mers.

Agenții rutieri care se află la fața locului vor permite în cel mai scurt timp circulația, în mod dirijat, intermitent, pe o singură bandă de mers.

În ultima perioadă pe DN26 s-au produs numeroase accidente rutiere grave din cauza vitezei excesive și a neatenției. Sectorul de drum se află în comuna gălățeană Tulucești, în apropierea orașului Galați. Polițiștii au început o anchetă și vor stabili cum s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Șofer ucrainean, prăpăd cu TIR-ul în curtea unui gălățean. A rupt un stâlp, a spulberat o dubă și a aruncat-o pe casă, după ce a adormit la volan