Antena Meniu Search
x

Un şef de poliţie din Galaţi a murit într-un cumplit accident rutier în Ialomiţa. Ciprian şi-a dat ultima suflare lângă soţia şi copilul său

Sfârşit dramatic pentru un şef de poliţie din Galaţi. Bărbatul se îndrepta spre casă, alături de soţie şi copilul lor de 12 ani, când maşina a fost izbită în plin de un TIR în Ialomiţa, condus de un cetăţean ucrainean, care se pare că ar fi adormit la volan.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 17:17

Poliţistul, care abia împlinise 41 de ani în luna septembrie, a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul. Soţia lui Ciprian se află în stare gravă, în timp ce copilul lor a scăpat cu leziuni uşoare. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Colegii, şocaţi de moartea lui Ciprian 

Vestea morţii sale i-a şocat pe colegii săi. Ciprian lucra la Serviciul Imigrări din Galați. „Cuprinși de durere, tristețe și lacrimi, polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări își exprimă profundul regret pentru trecerea vremelnică la cele veșnice a colegului nostru, comisar de poliție Șimu Ciprian, șeful Serviciului pentru Imigrări al Județului Galați.

Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe si ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste această imensă pierdere! Ne vom aminti cu drag de tine! Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii de la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Pe acelaşi subiect

„Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei greu incercate!”, „Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin sper cer, copil drag sufletului meu!”, „O, Doamne, Doamne!Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa il odihneasca si sa-i ierte toate greselile cele cu voie si cele fara de voie!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!Doamne ce tânar era .........mai avea multe de făcut!!!!!”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Ce spun poliţiştii 

Din cercetări a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Galați și un TIR condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 58 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului precum și vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 38 de ani și o minoră în vârstă de 12 ani.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un şef de poliţie din Galaţi a murit într-un cumplit accident rutier în Ialomiţa. Ciprian şi-a dat ultima suflare lângă soţia şi copilul său