Antena Meniu Search
x

Video Medici acuzaţi de neglijenţă, la Spitalul Județean Constanța. Ar fi lăsat un pacient să aştepte cu orele pe o targă, deşi suferise un AVC

Acuzaţii grave la adresa Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa! O femeie îi acuză pe medici că i-au lăsat soţul să aştepte cu orele pe o targă, în Unitatea de Primiri Urgenţe, deşi acesta suferise un accident vascular cerebral. De cealaltă parte, conducerea spitalului susţine că pacientul a fost monitorizat permanent şi a primit tratamentul de care avea nevoie.   

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 08:11

Vezi și

În momentul în care au văzut că bărbatului i se face rău, rudele au sunat imediat la 112. 

Florentina Ali - soția  pacientului: Soţul, pe la 13:30, a făcut accident vascular. Era cu ginerele în casă, la apartamentul lor, am chemat salvarea.

Dr.Claudia Tatarici - purtător de cuvânt Ambulanța Constanța: A fost găsit un pacient care prezenta simptomatologie neurologică, a fost evaluat de către colegii noştri, i s-a administrat o perfuzie şi a fost transportat la Spitalul Judeţean.   

Familia reclamă că toate procedurile au durat prea mult, iar starea bărbatului s-a înrăutăţit

Pe acelaşi subiect

Pe drum, starea lui s-a stabilizat. În Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul a fost plasat la un monitor cardiac. Familia reclamă că toate procedurile au durat prea mult. 

Florentina Ali - soția  pacientului: Am încercat să vorbesc cu domnişoara medic de gardă care e, aşteaptă rezultatul de la CT. Am stat 3 ore şi ceva, am aşteptat să vină la CT. 

Pe fondul unor afecţiuni cardiace mai vechi, starea bărbatului s-a înrăutăţit. 

Daniela Măgureanu - fiica pacientului: Aici stă de cel puţin 5 ore şi nu l-a băgat nimeni în seamă. Înainte să intre era bine, vorbea, începuse să se simtă mai bine. Acum nu mai este bine deloc.

Florentina Ali - soția  pacientului: Pur şi simplu nu i-au făcut nimic! A rămas cu perfuziile din ambulanţă. Situaţia i s-a agravat cumplit. Mişcările, mâinile şi picioarele, nu şi le poate controla. Nimeni nu îi face nimic. 

Anchetă la Spitalul Județean Constanța

De cealaltă parte, reprezentanţii spitalului spun că pacientul nu a fost pierdut din vedere niciun moment. Crina Kibedi - purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța: Pacientul a urmat un plan de investigaţii, inclusiv investigaţii imagistice, a fost evaluat clinic şi biologic. Până la primirea rezultatelor a fost în permanenţă monitorizat şi a primit tratament simptomatic. 

Chiar şi aşa, conducerea unităţii medicale a anunţat că va face verificări pentru a vedea dacă cele reclamate de familia pacientului se confirmă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Medici acuzaţi de neglijenţă, la Spitalul Județean Constanța. Ar fi lăsat un pacient să aştepte cu orele pe o targă, deşi suferise un AVC