Antena Meniu Search
x

Video Şoferi băuţi sau vitezomani, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală şi lăsaţi fără permis

A fost razie, noaptea trecută, pe străzile Capitalei. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au ieşit cu pistolul-radar pe şosea, dar şi cu etilotestul, iar mulţi şoferi au fost prinşi pe picior greşit. Cei care au călcat prea tare pedala de acceleraţie au rămas fără permis. 

de Alexandra Bucuroiu

la 04.07.2021, 08:45

Vezi și

Poliţiştii rutieri au ieşit cu pistolul radar pe străzile Capitalei. I-au filat pe vitezomani, apoi i-au tras pe dreapta. În faţa agenţilor, scuza a fost aceeaşi: se grăbeau să ajungă acasă. 

Limita care era?

50 km pe oră. N-ai ştiut?

Ba da ştiam, doar că mă grăbeam acasă. Asta e, îmi asum. 

Pe acelaşi subiect

Şoferi băuţi, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală şi lăsaţi fără permis

Şapte şoferi au rămas fără permis pentru depăşirea vitezei. Alţii, au picat alt test: vor rămâne pietoni pentru următoarele 3 luni, după ce s-au urcat băuţi la volan.

Oana Pîrvan - Brigada Rutieră: În urma testării cu aparatul alcooltest, a indicat faptul că acesta are o concentraţie de 0,62 mg per litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, un alt bărbat de 54 de ani a fost depistat de colegii mei conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării a indicat o valoare de 0,12 mg per litru alcool pur în aerul expirat.  

Nici motocicliştii nu au scăpat de filtrele de poliţie.

E bine că m-au oprit acum, abia mi-am schimbat evacuarea. 

Prin astfel de controale, poliţiştii vor să diminueze numărul accidentelor. Viteza şi alcoolul la volan sunt principalele cauze ale evenimentelor rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şoferi băuţi sau vitezomani, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală şi lăsaţi fără permis