Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Accident teribil în centrul Buzăului. Doi tineri, la spital cu răni grave, după ce şoferul care se întrecea cu o altă maşină a intrat pe contrasens

Doi tineri au ajuns la spital cu răni grave, noaptea trecută, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat pe contrasens şi a lovit o alta, în centrul Buzăului.

De Bogdan Dinu la 27.06.2021, 10:32
Vezi și

S-a întâmplat cu puţin timp înainte de miezul nopţii pe un bulevard intens circulat. Din spusele martorilor, un tânăr de 23 de ani, care se întrecea cu o altă maşină, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Aici a lovit frontal alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani.

În urma impactului, ambii şoferi au suferit răni grave şi au ajuns la spital. Încă doi pasageri din maşini au suferit leziuni minore şi au refuzat internarea. Traficul a fost blocat mai bine de o oră, în zonă, cât timp pompierii au degajat combustibilul scurs pe şosea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident teribil în centrul Buzăului. Doi tineri, la spital cu răni grave, după ce şoferul care se întrecea cu o altă maşină a intrat pe contrasens