Antena Meniu Search
x

Şoferiță de TIR din Brăila, amendată după ce a criticat poliția pe Facebook: "Poliţia a venit la mine acasă!"

Spiridon Dana Dănuța, o şoferiţă de TIR din Brăila, a fost amendată cu 500 de lei după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critica Poliţia Română.

Spiridon Dana Dănuța, o şoferiţă de TIR din Brăila, a fost amendată cu 500 de lei după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critica Poliţia Română.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a comentat la un articol despre un taximetrist sancționat de polițiști pentru tulburarea liniștii publice, relatează presa din Brăila.

Dana a crezut ca polițiștii glumesc, când s-a trezit cu ei acasă pentru a-i înmâna un proces verbal prin care o amendau cu 500 de lei. 

Pe acelaşi subiect

Cum s-a ajuns aici? De la un comentariu făcut de tânăra şoferiţă la una din distribuirile făcute pe Facebook de administratorii site-ului debraila.ro.

”Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de tir și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Spiridon Dana Dănuța.

Tânăra ne-a mărturisit că-și va căuta dreptatea în instanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Şoferiță de TIR din Brăila, amendată după ce a criticat poliția pe Facebook: "Poliţia a venit la mine acasă!"