Antena Meniu Search
x

Şoferul care a fugit de la locul accidentului din București, în urma căruia au ARS cinci mașini, iar o femeie a murit, a fost reținut

Șoferul BMW-ului care a fugit după accidentul produs, marți seară, în București, în urma căruia au ars cinci mașini, a fost reținut.

Șoferul BMW-ului care a fugit după accidentul produs, marți seară, în București, în urma căruia au ars cinci mașini, a fost reținut.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22.30, pe strada Baicului. Potrivit primelor informaţii, o tânără în vârstă de 35 de ani a murit după ce a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure, iar maşina sa a fost izbită de o alta şi a fost cuprinsă de flăcări.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, alte două femei care se aflau în mașină ar fi fost scoase din automobilul care ardea chiar de şoferul BMW-ului.

O tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului . Ea a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunțat că femeia decedată şi tânăra de 18 ani sunt singurele victime pentru care au intervenit echipajele SMURD, dar, potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, care nu au fost identificate de către echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spun că în accident ar mai fi fost rănite alte patru persoane. 

Poliţiştii au stabilit că accidentul nu s-a produs din cauza lui, ci din cauza şoferiţei.

Incendiul s-a declanşat după impactul a două autovehicule, iar ulterior focul s-a extins la alte trei maşini parcate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul care a fugit de la locul accidentului din București, în urma căruia au ARS cinci mașini, iar o femeie a murit, a fost reținut