Antena Meniu Search
x

Sorina, femeia ucisă de soţul irakian la Buftea, era directoarea Centrului de plasament Pinocchio

Sorina, femeia ucisă de soţul irakian la Buftea, era directoarea Centrului de plasament Pinocchio. A fost înjunghiată în casă de bărbat, după o ceartă la care martoră a fost şi mama ei. Aceasta a fost de asemenea ucisă.

Sorina Chivoiu avea 48 de ani
Sorina, femeia ucisă de soţul irakian la Buftea, era directoarea Centrului de plasament Pinocchio - Captură video

Sorina, femeia ucisă de soţul irakian la Buftea, era directoarea Centrului de plasament Pinocchio. A fost înjunghiată în casă de bărbat, după o ceartă la care martoră a fost şi mama ei. Aceasta a fost de asemenea ucisă.

Maria Sorina Chivoiu Al Falahi avea 48 de ani şi era directoarea Centrului de Plasament Pinocchio. Era căsătorită cu Mohamad Abdel Aziz Ammar Al Falahi de aproape 8 ani. Bărbatul, irakian cu cetăţenie norvegiană, era cu 2 ani mai mare decât ea.

O criză de gelozie a dus la dubla crimă de duminică seara. Bărbatul şi-a ucis soţia, apoi şi pe mama acesteia. Mama venise de la Focşani de mai bine de o lună pentru a o îngriji pe Sorina, care a fost victima unui accident de circulaţie acum o lună şi jumătate.

Imediat după ce le-a ucis pe cele două femei, criminalul a sunat la 112 şi a spus doar: "Omorât fata şi mama.", într-o limbă română stricată, apoi a închis telefonul.

Pe acelaşi subiect

Criminalul a murit împuşcat de poliţişti

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate prin înjunghiere.

"Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Poliţistul a fost rănit cu cuţitul şi a tras de patru ori în criminal. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit la scurt timp după ce a fost lovit de gloanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sorina, femeia ucisă de soţul irakian la Buftea, era directoarea Centrului de plasament Pinocchio