Antena Meniu Search
x

Un tânăr român a ucis cu cruzime un pisoi, în Italia. Totul a fost filmat, poate ajunge la închisoare

Un tânăr român a ucis cu cruzime un pisoi, în Italia. Totul a fost filmat şi acum românul poate ajunge la închisoare.

Pisoiul avea 7 luni
Un tânăr român a ucis cu cruzime un pisoi, în Italia. Totul a fost filmat, poate ajunge la închisoare - Captură video

Un tânăr român a ucis cu cruzime un pisoi, în Italia. Totul a fost filmat şi acum românul poate ajunge la închisoare.

Un tânăr român în vârstă de 24 de ani din Siracusa (Sicilia) riscă o condamnare de până la 2 ani, fiind acuzat că a ucis un pisoi. Tânărul a fost surprins miercuri, 21 noiembrie, în miezul nopții, lovind în mijlocul străzii, cu cruzime, un pisoi, până l-a lăsat fără suflare.

Imaginile, care au circulat pe internet pentru câteva zile, au îngrozit comunitatea din zonă, care a cerut autorităților să îl identifice pe agresor. 

Se vede clar cum, în toiul nopții, când nu este nimeni în jur, românul îl lovește brutal cu picioarele pe Arturo, un pisoi de 7 luni, până când acesta își dă sufletul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românul poate sta 2 ani în închisoare

Carabinierii de la unitatea Ortigia au reușit să identifice autorul agresiunii. Audiat de autorități, el nu a furnizat nicio explicație plauzibilă în ceea ce privește gestul său, informează Siracusa News.

În Italia, articolul 544 din Codul penal, "Uciderea animalelor", pedepsește pe oricine care "cu cruzime și fără nicio necesitate cauzează moartea unui animal" și condamnă acest act cu o sentință de la 4 luni la 2 ani de închisoare. 

Tânărul român a fost denunțat și pus sub acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român a ucis cu cruzime un pisoi, în Italia. Totul a fost filmat, poate ajunge la închisoare