Antena Meniu Search
x

Spânzurat în sala de forță. Cum explică anchetatorii rănile cu care Vasile Turcu a ajuns la Spitalul Floreasca

Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a vrut să-și pună capăt zilelor ieri dimineață, la această oră fiind în comă profundă la Spitalul de Urgență Floreasca.

Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a vrut să-și pună capăt zilelor ieri dimineață, la această oră fiind în comă profundă la Spitalul de Urgență Floreasca.

Fostul acţionar al clubului Dinamo a încercat să se sinucidă în propria vilă, spânzurându-se în sala de forță a casei, de un spalier. Turcu a fost găsit de soția sa, Elena, care a chemat-o pe menajeră în ajutor, după care a fost dus la spital în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. Starea sa este critică, medicii fiind rezervaţi vizavi de recuperarea lui.

Surse apropiate anchetei au spus că Turcu ar fi lăsat și un bilet de adio pentru a-și explica gestul extrem.

Jurnaliștii de la ziarulring.ro au publicat mai multe detalii despre condițiile în care a fost găsit fostul acționar al lui Dinamo.

Pe acelaşi subiect

„Totul s-a petrecut, în această dimineaţă, în jurul orei 10, în subsolul casei unde Vasile Turcu locuieşte. Acolo, în subsol, există o sală de forţă. El a încercat să se spânzure de o bară la care se fac exerciţii. Cu un cordon a încerct să se sinucidă. L-a găsit soţia. A sunat SMURD-ul, care a ajuns la faţa locului şi a demarat procedura de resuscitare. Cu succes. 

A fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde este în stare gravă cu şanse rezervate de supravieţuire. Leziunile despre care se vorbeşte (n.r. - la coaste, la coloană, la cap) ar fi putut proveni de la lovirea corpului, în cădere, de spalierul din sala de forţă. 

El a încercat să se spânzure cu spatele la perete, deci foarte aproape de acel spalier”, a declarat unul dintre anchetatori.

Potrivit GSP.RO, marţi, cu o zi înainte de tentativa de suicid a lui Vasile Turcu, tatăl omului de afaceri a fost internat în comă. Apropiații familiei n-au putut preciza cu exactitate dacă există vreo legătură între gestul milionarului și situația medicală a părintelui său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Spânzurat în sala de forță. Cum explică anchetatorii rănile cu care Vasile Turcu a ajuns la Spitalul Floreasca