Antena Meniu Search
x

Video Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Actriţe, sportivi faimoşi şi cântăreţi s-au înghesuit la boxe să îi cunoască pe piloţi

Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, atât pe pistă, cât şi în afara ei. Înainte de cursă, actriţe, sportivi faimoşi şi cântăreţi s-au înghesuit la boxe să îi cunoască pe piloţi. Asta în timp ce restul oraşului a devenit o mare petrecere în aer liber. Printre sutele de mii de oameni din principat s-a aflat şi echipa Observator, care a surprins tot ce nu aţi văzut în direct la Antena 1.  Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 20:52

Înainte de plecarea în cursă, Charles Leclerc a fost în centrul atenţiei la Monaco, locul unde s-a născut. Pilotul monegasc a fost salutat de fotbalistul francez Kylian Mbappe, în timp ce echipa de la Ferrari pregătea totul minuţios.

Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco

Piloţii au venit pe trotinete şi în ritm de melodii italiene.

Vezi și

Un alt fotbalist francez, Raphael Varane, s-a pozat la boxele Williams. Pe pistă a fost inflaţie de vedete, de la modele faimoase precum Emily Ratajkowski, până la fostele legende David Coulthard şi Mika Hakkinen.

Pe acelaşi subiect

Echipa Observator nu a trecut neobservată la Monte Carlo.

"România, ţara lui Ilie Năstase. Ilie a fost una dintre primele persoane care au făcut vizibil steagul României. Era un jucător de tenis incredibil. Am avut ocazia să îl cunosc. Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe el", a spus un fan venit pe circuit.

Înainte de cursă, mii de fani au petrecut pe străzi.

Anul acesta, cursa de la Monte Carlo a atras 200.000 de vizitatori.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Spectacol total la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Actriţe, sportivi faimoşi şi cântăreţi s-au înghesuit la boxe să îi cunoască pe piloţi