Antena Meniu Search
x

Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 la Marele Premiu al Principatului Monaco, difuzat duminică, ȋn direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 15:45

Weekendul acesta, Formula 1 continuă în Europa şi revine pe Antena 1 cu Marele Premiu al Principatului Monaco. Antrenamentele se văd live exclusiv pe AntenaPLAY, calificările sunt ȋn direct sâmbătă, de la 16.45, la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY, iar cursa de duminică este în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 15:45. Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 alături de echipa Antena Sport, pe unul dintre cele mai emblematice şi prestigioase trasee din calendarul Formula 1.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 12:10

Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 la Marele Premiu al Principatului Monaco
Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 la Marele Premiu al Principatului Monaco

„Sunt încântă să fiu parte din acest fenomen numit Formula 1 și nu oriunde, ci în Monte Carlo. Să transmit energia celei mai prestigioase curse de Formula 1 în România este o oportunitate fantastică. Această lume a piloților, acest univers al cailor putere, energia fanilor care au venit din toate colțurile lumii pentru a fi părtași la acest fenomen, te fac să trăiești cu intensitate acest sport, chiar şi din prisma meseriei de jurnalist. Sunetul amețitor al motoarelor monoposturilor, uralele fanilor şi ecoul orașului de pe riviera franceză sunt elemente pe care doar aici le poți simți din plin. "Această cursă de la Monaco, valorează pentru piloți cât jumătate de campionat", așa cum spunea și Enzo Ferrari și se simte din plin emoția atât în rândul fanilor, cât și în ochii piloților care își doresc cel puțin o dată să cucerească acest titlu din Marele Circ. Anul acesta, Antena e Formula 1 în România!”, a declarat Iuliana Pepene.

Săptămâna trecută, Max Verstappen tocmai a triumfat în Marele Premiu de la Imola şi şi-a trecut astfel în cont al cincilea succes din acest sezon. Pilotul de la Red Bull este lider detaşat în clasamentul piloţilor, fiind urmat de Charles Leclerc şi Sergio Perez. Marele Premiu de la Monaco se vede astfel:

  • Astăzi, Antrenamente - exclusiv AntenaPLAY
  • Sâmbătă, 16:45 - Calificări - Antena 3 CNN şi AntenaPLAY
  • Duminică15:45 - Cursa - Antena 1 şi AntenaPLAY   
  • Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.
Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » AntenaPLAY » Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 la Marele Premiu al Principatului Monaco, difuzat duminică, ȋn direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 15:45