Antena Meniu Search
x

Spitalele sunt pline de pacienți cu fracturi din cauza poleiului. 250 de ieșeni au ajuns pe mâna medicilor în ultimele 2 zile

Poleiul format după ploile şi ninsorile căzute în ultimele zile a umplut spitalele din ţară de pacienţi. La Iaşi, Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Sf. Spiridon" a devenit neîncăpătoare în ultimele două zile. Zeci de oameni au ajuns la urgenţe cu fracturi la mâini sau picioare, după ce au alunecat şi au căzut pe gheaţă.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 08:45

Vezi și

În Iaşi, trotuarele s-au transformat în patinoare în ultimele zile. Aşa că, la Spitalul Sf. Spiridon n-a fost oră să nu ajungă un pacient care a căzut pe gheaţă. 

Prof.dr. Diana Cimpoeşu: A fost una dintre cele mai grele zile de gardă din acest an. Ieri a fost horror. 

Peste 250 de pacienţi au ajuns pe mâna medicilor ieşeni în ultimele două zile. 

Prof.dr. Diana Cimpoeşu: 20% dintre aceşti pacienţi, au fost pacienţi cu traumatisme prin cădere pe ghiaţă, pe zăpadă. Sunt mai mulţi, evident din mediu urban, aglomerarea ducând la aceste fracturi. 

Pe acelaşi subiect

Pacientă: Am alunecat pe strada pietonală. 

Pacient: Am alunecat, din neatenţie, pot să spun. Am căzut vreo zece trepte de lemn pe partea stângă.  Din păcate, cred că o să fac anul nou în ghips. 

Medicii îi sfătuiesc pe oameni să se uite cu atenţie pe unde păşesc, deoarece sub stratul zăpadă se poate ascunde o pojghiţă periculoasă de gheaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Spitalele sunt pline de pacienți cu fracturi din cauza poleiului. 250 de ieșeni au ajuns pe mâna medicilor în ultimele 2 zile