Antena Meniu Search
x

Video Frigul blochează circulaţia transportului public din Iaşi. Primele probleme apărute la noile tramvaie din oraş

Tramvaiele noi aduse şi inaugurate cu mult fast la Iaşi se lovesc deja de primele probleme. Din cauza frigului, firele electrice îngheaţă, iar tramvaiele nu mai pot înainta fiindcă sunt mai sensibile. Până când se vor găsi soluţii, vatmanii dau jos gheaţa... cu lopata.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 09:59

Vezi și

Tramvaiele noi aduse și inaugurate cu mult fast la Iași deja întâmpină probleme. Când este frig afară și îngheța firele electrice, acestea nu mai pot înainta fiindcă sunt mai sensibile. Până când va fi găsită o soluție de catre producătorul polonez, compania de transport public a găsit propria solutie, vatmanii și alți angajați trebuie sa dea gheata jos de pe fire...cu lopata.

Când se blochează pe calea rulare,însă, tot traficul se da insa peste cap și minute in sir circulația este blocată spre disperarea șoferilor și a călătorilor. Până acum au ajuns la Iași jumătate din cele 32 de tramvaie noi promise. Acestea au costat 32 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Frigul blochează circulaţia transportului public din Iaşi. Primele probleme apărute la noile tramvaie din oraş