Antena Meniu Search
x

Video Strada semnelor paradoxale, într-o comună din Suceava. O trecere de pietoni te duce din pădure direct la cimitir

Autorităţile din Suceava au comis-o din nou! Un drum proaspăt amenajat din comuna suceveană Ipoteşti are un indicator ce semnalizează o trecere de pietoni pentru cei care vin din pădure şi vor să ajungă direct... la cimitir. Iar ingeniozitatea lucrării nu se opreşte aici. Tot pe această şosea au fost amplasate zeci de semne de circulaţie care lasă şoferii cu multe semne... de întrebare.

de Angela Bertea

la 18.10.2023, 08:45

Vezi și

O stradă din comuna suceveană Ipotești este împânzită de indicatoare rutiere. Pe o distanță de peste 1,5 km sunt amplasate zeci de semne de circulație. 

Angela Bertea, reporter Observator: Pe această stradă, singura trecere de pietoni semnalizată este aici, în acestă zonă, în dreapta-cimitir, în stânga-pădure. Acum nu par a fi amenajate trotuare. Mai mult semnele de circulaţie spun că şi oprirea este interzisă. 

Deşi localnicii spun că situaţia este una bizară, primarul comunei nu reuşeşte să vadă problema.

Dumitru Gulei, primar Ipotești: Dar cu ce ne deranjează trecerea? Nu ştiu ce atâta vâlvă s-a făcut cu trecerea aceea. Pe cine ajută? Dar câţi oameni vin la cimitir acolo care vin cu înmormânarea. 

Pe acelaşi subiect

Localnic: Traversează cimitirul, trecere de pietoni, merg în pădure, nu e nici măcar marcată, să ducă undeva, dar aici nu duce nicăieri.

Indicatoare rutiere amplasate invers

Strada ar face parte dintr-un proiect amblu de modernizare ar unor drumuri din Ipoteşti.

Gabriel Țabrea. consilier local: Este un proiect CNI, finanţat prin CNI, făcut nu ştiu de cine. Am sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Rutieră. Sunt amplasate chiar unele indicatoare cu prioritate invers. Sunt puse greşit. 

În cadrul proiectului în comuna Ipoteşti au fost modernizaţi aproape 3,3 km de drumuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Strada semnelor paradoxale, într-o comună din Suceava. O trecere de pietoni te duce din pădure direct la cimitir